De RUCKUS Technical Family Day komt er weer aan!   

 

De laatste Technical Family Day van RUCKUS is alweer een tijdje geleden. Ga aan de slag met het efficiënt(er) inzetten van de Virtual SmartZone, RUCKUS One en de ICX-switches én ontdek de toekomstplannen van RUCKUS. Bent u een huidige of geïnteresseerde gebruiker van RUCKUS? Meld u dan snel aan voor de Technical Family Day op 25 april. 

Welke onderwerpen worden besproken? 

RUCKUS One Services

Ervaar de toekomst van uniform netwerkbeheer met RUCKUS One. Leer hoe u draadloze netwerken kunt implementeren, monitoren en beheren vanaf één gecentraliseerd platform. We zullen dieper ingaan op onderwerpen als netwerkvoorziening, AP-configuratie, cliëntbeheer, analyses en nog veel meer! Breng een revolutie teweeg in uw netwerkinfrastructuur, verbeter de gebruikerservaringen en verhoog de bedrijfsefficiëntie. 

Virtual SmartZone & ICX Firmware

Verbeter uw netwerkbeheervaardigheden met behulp van de (Virtual SmartZone).en ICX. Tijdens de Technical Family Day gaan we onder andere dieper in op de laatste firmware van deze producten. Met onze praktische aanpak ontwikkelt u de vaardigheden die nodig zijn om met de SmartZone-controller en ICX-switches te navigeren en zo het ware potentieel van uw netwerk te benutten, waardoor ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid worden bereikt.

Roadmap access points en switches

Het laatste belangrijke onderdeel van de Technical Family Day is een up-to-date Roadmap van RUCKUS voor 2024 en de verdere toekomst. Ontdek welke nieuwe access points en switches de markt zullen betreden en wat de beste keuze is voor uw projecten.

Hoe ziet de Technical Family Day eruit? 

  • Stel al uw vragen aan Senior Systems Engineer Netherlands bij RUCKUS, Jeroen Arends
  • Ga live aan de slag met verschillende demo’s
  • Kom in contact met mede en toekomstige gebruikers van RUCKUS
  • Ontvang een gratis lunch

Voor wie is de Technical Family Day bedoeld?

De Technical Family Day het perfecte moment om een update te ontvangen over de laatste technische ontwikkelingen binnen het portfolio van RUCKUS. Of u nu een huidige of toekomstige RUCKUS gebruiker bent, u zult er zeker iets nuttig uit halen. Iedereen is welkom!

Goed om te weten

  • Datum en duur: 25 april 2024, 10.00 – 14.00. Lunch is inbegrepen;
  • Locatie: Vleugelboot 8, 3991 CL Houten; 
  • Kosten: Deze Technical Family Day is gratis te volgen.

Mocht u nog vragen hebben of onverhoopt niet deel kunnen nemen, neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030-65 85 125. We hopen u snel te zien bij ons op kantoor!

 

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00