Omada Pro

Omada Pro

TP-Link Roadmap Update

*Onderstaande informatie is onder voorbehoud, mochten hier wijzigingen in doorgevoerd worden brengen wij de inschrijvingen zo snel mogelijk op de hoogte.

TP-Link biedt met Omada een zakelijke draadloze netwerkoplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is. Binnenkort komt de laatste nieuwe toevoeging aan de productlijn, Omada Pro, op de markt. Een Omada Pro netwerk gaat uit van het leveren van een bijzondere gebruikerservaring, waardoor de eindgebruiker altijd een goedwerkend netwerk ontvangt. Omada Pro richt zich op grootzakelijke netwerkoplossingen. De nieuwe productlijn van TP-Link bestaat uit Wi-Fi 6 en Wi-Fi 7 Access Points, Gateways en Layer 3 switches. Tijdens een gratis sessie bij ons op kantoor nemen we u graag mee langs de mogelijkheden van deze nieuwe producten. 

Wat kunt u verwachten?

Eric Mulder, Pre-Sales Consultant B2B bij TP-Link legt tijdens het seminar uit wat Omada Pro is. Hij neemt u hierin verder mee in de voordelen van de productlijn, voor wie de producten bedoeld zijn en wanneer u Omada Pro het beste in kunt zetten. Hierna wordt u meegenomen in het service- en partnerprogramma van Omada Pro.

Voor wie is het seminar geschikt?

De TP-Link Roadmap update is geschikt voor huidige en- toekomstige gebruikers van TP-Link. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden van Omada Pro. Ervaren gebruikers zullen de update ook als zeer nuttig ervaren.

Praktische informatie

  • Datum en duur: woensdag 8 maart 2022 van 10.00 tot 12.00
  • Taal: de sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 10.00 uur, maar vanaf 09.45 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch.

 

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens