SonicWall seminar

SonicWall Seminar

SonicWall Product Update

SonicWall vecht al meer dan 25 jaar tegen cybercriminaliteit en verdedigt wereldwijd kleine, middelgrote bedrijven en serviceproviders. Het merk stelt u in staat alle dreigingen inzichtelijk te maken en biedt controle over elk aanvalsoppervlak. De producten van het merk detecteren ontwijkende en geavanceerde bedreigingen; waar ze zich ook bevinden.

Wat kunt u verwachten

René Bos, Senior Solution Engineer EMEA bij SonicWall, neemt u mee langs de laatste productupdates en de mogelijkheden die het merk biedt. Na het verstrekken van deze informatie wordt u tijdens het hands-on gedeelte van het seminar verder meegenomen in wat SonicWall voor u kan betekenen.

Voor wie is het seminar geschikt?

De SonicWall Product Update is geschikt voor huidige en- toekomstige gebruikers van SonicWall. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden. Ervaren gebruikers zullen de update ook als zeer nuttig ervaren.

Praktische informatie

  • Datum en duur: donderdag 16 maart 2022 van 10.00 tot 12.00
  • Taal: de sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie:centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Soepele annulering:onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 10.00 uur, maar vanaf 09.45 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch.

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens