EnGenius Roadmap Webinar

Al meer dan 20 jaar produceert EnGenius innovatieve netwerkproducten speciaal ontworpen voor het SOHO- en MKB Segment. In die jaren is het merk getransformeerd van fabrikant naar een end-to-end leverancier die organisaties bijstaat bij het gehele netwerktraject.  In dit webinar wordt ingegaan op de Roadmap van EnGenius voor de rest van het jaar en wordt een deel van het portfolio uitgelicht, namelijk de EnGenius Cloud AP’s. Schrijf snel in!

Tijdens het webinar

In het webinar zal Alcindo Ferreira, Field Application Engineer bij EnGenius, u meenemen langs de Roadmap van EnGenius voor de rest van het jaar en worden er enkele interessante toepassingen van cloud AP’s behandeld:

  • “Captive portal” toegang tot het draadloze netwerk met een Active Directory koppeling.
  • Toegang tot het draadloze netwerk via RADIUS authenticatie met VLAN-toewijzing.

Voor wie is het webinar geschikt?

Het webinar is geschikt voor huidige en- toekomstige gebruikers van EnGenius. Heeft u nog geen ervaring met het merk? Dan is dit de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de mogelijkheden. Ervaren gebruikers zullen de nieuwe ontwikkelingen rondom het productportfolio van EnGenius als zeer nuttig ervaren.

Praktische informatie

  • Datum en duur: dinsdag 6 juni  14:00 – 15:00
  • Taal: De sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: Online
  • U ontvangt uiterlijk twee dagen voorafgaand aan het webinar de link via het door u opgegeven mailadres
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.