JetStream Switches

TP-Link Jetstream Switches

Met de JetStream familie beschikt TP-Link over een ruim assortiment netwerkswitches. Voor ieder scenario is er wel een geschikte switch. Zo kan een thuiswerkplek genoeg hebben aan een 5-poorts desktop switch, terwijl grote kantoren op verschillende verdiepingen 48-poorts rackmounted switches nodig hebben. Niet alleen in het aantal switchpoorten, maar ook in het aanbod van switching- en routing-mogelijkheden en in de wijze van het beheer zitten er duidelijke verschillen tussen de TP-Link JetStream modellen.
Voor de ervaren netwerkbeheerder biedt TP-Link de managed switches. Maar, mocht u weinig eisen stellen aan het kunnen instellen van de netwerkinfrastructuur, dan kan een gebruiksvriendelijke plug-and-play switch uitkomst bieden. Wilt u toch meer controle ? Dan zijn er de Smart switches. Maar wanneer gebruikt u nu welk type switch en hoe kunnen de switches helpen om het bekabelde netwerk uit te breiden? Tijdens het TP-Link Switching Webinar op 26 mei krijgt u onder meer het antwoord op deze vragen.

Wat gaan we bespreken tijdens het TP-Link Switching Webinar

  • We starten met een compleet overzicht van het JetStream assortiment
  • Daarna gaan we in op de meest onderscheidende features van de switches
  • Vervolgens bespreken we de verschillende beheermogelijkheden.
  • Tot slot staan we stil bij de scenario’s die met de JetStream familie ondersteund kunnen worden

Wat gaat u leren? 

  • Hoe het assortiment van TP-Link Switches eruit ziet.
  • Wat de voordelen en mogelijkheden van de Jetstream Switches zijn.
  • In welke situaties de verschillende soorten TP-Link Switches het beste ingezet kunnen worden.

Voor wie is het TP-Link Switching Webinar bedoeld? 

Het TP-Link Switching Webinar is bedoeld voor resellers die actief zijn in het MKB-segment en/of al reseller zijn van TP-Link. Het TP-Link Switching Webinar is ook geschikt voor resellers die op zoek zijn naar een upgrade van hun bekabelde netwerk. Dit webinar is een verdieping op de eerder gegeven TP-Link Launch Webinar en geeft u belangrijke tools om uw bekabelde netwerk te verbeteren met de TP-Link switches.

Kijk het TP-Link Switching Webinar hier gratis terug