Bekijk de video case: een digitaal tijdperk voor zorgorganisatie DSV

Een goedwerkend Wi-Fi netwerk is cruciaal voor de digitalisering in de zorg. Zorgorganisatie DSV heeft er daarom voor gekozen om alle vestigingen te voorzien van een high performance Ruckus-netwerk. Bekijk de videocase over de gehele implementatie, de uitdagingen en de voordelen van het nieuwe Ruckus Wi-Fi netwerk bij DSV.

DSV was op zoek naar een nieuw Wi-Fi netwerk dat alle systemen, waaronder het zorgsysteem, met elkaar kon verbinden. Een belangrijk onderdeel was de telefonie die over het Wi-Fi netwerk moest lopen zodat medewerkers eenvoudig en snel met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast wordt alles natuurlijk gedigitaliseerd. Cliëntendossiers worden digitaal en er liggen geen ordners meer in de kantoren. Doordat alles digitaal is geworden kunnen de medewerkers dus snel en eenvoudig deze gegevens inkijken. Een betrouwbaar netwerk is hiervoor dus cruciaal.

Het nieuwe Ruckus-netwerk biedt nu ondersteuning aan alle zorgsystemen door middel van een betrouwbare verbinding. Wanneer er iets met de bewoners van DSV aan de hand is kunnen zij nu op hun alarmeringsapparaat drukken en middels het Wi-Fi netwerk gaat er een melding naar de medewerkers. Zij kunnen direct zien om welke patiënt het gaat en in welke kamer hij/zij zich bevindt. De betrouwbaarheid van het netwerk zorgt er nu dus voor dat deze systemen zonder enige problemen kunnen werken.

Bekijk de videocase

Benieuwd hoe dit gehele project is ontstaan en hoe de digitalisering van DSV eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video.