Corona-update van Alcadis

Het coronavirus (COVID-19) houdt de gemoederen in ons land bezig. Na de eerste maatregelen op donderdag 12 maart om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de Nederlandse regering op zondag 15 maart opnieuw extra maatregelen aan.

Alcadis heeft het beste voor met haar werknemers, klanten en leveranciers, maar ook met onze medemens in de samenleving. Alcadis volgt de aanwijzingen van de overheid nauwlettend en past haar beleid waar mogelijk op deze aanwijzingen.

Alcadis heeft een aantal gezondheidsvoorzorgsmaatregelen ingesteld:

  • Begin maart heeft Alcadis al besloten om alle seminars en events op locatie tot nader order te cancellen. Iedereen die ingeschreven stond, is geïnformeerd.
  • Ontmoetingen met klanten of leveranciers zijn voorlopig niet meer toegestaan. Voor ontvangst en verzending van goederen blijven we (voorlopig) wél gewoon open. Specifieke maatregelen zijn genomen om contact te vermijden.
  • Medewerkers van Alcadis zijn verzocht om thuis te werken dan wel gespreid te werken waar dat voor de bedrijfsvoering van Alcadis past. Hierdoor kan het voorkomen dat telefonisch contact anders verloopt dan u gewend bent van ons. Waar mogelijk vragen wij u om uw vragen zoveel mogelijk per e-mail aan ons te richten:

Voor onze klanten doen we er zoveel als mogelijke aan om de impact van de maatregelen te beperken. Indien van toepassing vragen wij u om bestellingen waar mogelijk vroegtijdig te plaatsen zodat wij u tijdig over de actuele verwachte levertijden kunnen informeren.

Stel uw vragen zoveel mogelijk per e-mail
Wilt u een prijsaanvraag doen, een bestelling plaatsen of bent u benieuwd naar de status van een bepaalde levering? Stel uw vragen zoveel mogelijk, waar dit kan, per e-mail via sales@alcadis.nl of support@alcadis.nl

Goed om te weten

  • Bij nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus zullen we via de website updates verstrekken.