De Swaneburg kiest voor Wi-Fi Hotspot platform van Cloud4Wi

Zwem- en sportaccommodatie de Swaneburg uit Coevorden biedt zijn gasten toegang tot Wi-Fi met behulp van Cloud4Wi. Na de realisatie van het Wi-Fi netwerk is deze hotspot service aan het netwerk toegevoegd waarmee de Swaneburg de Wi-Fi ervaring van zijn gasten verbetert en zijn online zichtbaarheid vergroot.

Het hotspot platform van Cloud4Wi is door Ready4IT geïntegreerd op het Wi-Fi netwerk. De Swaneburg wilde haar online zichtbaarheid vergroten en zo meer klanten genereren. Met de inloggegevens van de bezoekers bouwt de Swaneburg een kanaal op om met hun doelgroep te communiceren. Met Cloud4Wi kan de Swaneburg gegevens over haar bezoekers verzamelen en hierop inspelen aan de hand van diverse marketingcampagnes. Zo kunnen zij middels diverse captive portal features, applicaties, analytics tools en content services communiceren met de gebruikers van het netwerk. Aan de hand van het splash portal kunnen bezoekers snel en eenvoudig inloggen op het Wi-Fi netwerk.

Cloud4Wi is de next-generation hotspot service

Met Cloud4Wi kunnen bezoekers snel en eenvoudig inloggen op het Wi-Fi netwerk aan de hand van hun social media account. Bezoekers kunnen zo via één klik gebruik maken van het Wi-Fi. Doordat de bezoekers via social media aanmelden, wordt er op hun social media pagina weergegeven dat zij zich op dat moment bevinden bij de Swaneburg. Dit zorgt voor zichtbaarheid bij hun vrienden, waarmee de Swaneburg hun naamsbekendheid aanzienlijk vergroot. Bezoekers die geen gebruik maken van social media kunnen aan de hand van een click through zichzelf aanmelden op het Wi-Fi netwerk.

Tevens worden er zo ook demografische gegevens van de bezoekers verzameld die vervolgens gebruikt kunnen worden in de applicaties die Cloud4Wi biedt. Cloud4Wi biedt een breed aanbod aan applicaties waarmee er meer waarde aan het Wi-Fi netwerk kan worden toegevoegd. De applicaties zorgen ervoor dat er meer inzicht is over het publiek van de Swaneburg.