Graag stellen we één van onze engineers aan u voor!

De naam Marcel is u wellicht niet onbekend. Hij is één van onze engineers die u graag verder helpt met al uw netwerkproblemen. Graag scheppen wij samen met Marcel een beeld achter de telefoonstem.

Marcel aan het woord

“Wat ik zo leuk vind aan Alcadis is dat geen dag hetzelfde is, er komen namelijk veel verschillende technische uitdagingen op mijn pad. Naast dat dit mijn werk uitdagend houdt geeft het mij ook de mogelijkheid om mezelf continu door te ontwikkelen. Als kroon op mijn zelfontwikkeling ben ik één van de 500 engineers ter wereld die zijn CWNE-certificering heeft kunnen behalen.

Ik denk dan ook dat mijn technische kennis van grote toegevoegde waarde kan zijn voor onze partners.  Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoeken van een probleem en natuurlijk te komen tot een passende oplossing. Hiernaast ben ik voor u graag de schakel tussen u en onze merken.”

Het beste concert van mijn leven

Naast de liefde voor IT heeft Marcel ook een grote liefde voor muziek. Hij bezoekt regelmatig een concert dus vroegen wij hem “wat is het beste concert van jouw leven?”

“Er is niet echt één beste concert voor mij vast te stellen, er zijn meerdere concerten die heel dicht bij elkaar in de buurt komen. In 2017 ben ik in een buurtcentrum geweest in Gorinchem waar Hocico speelde. Hier regelde familie het licht en geluid waardoor de beleving heel anders was dan een groot concert. Hiernaast was de eerste keer naar het  M’era Luna festival een hoogtepunt, blijft de Zwarte Cross een favoriet en was MASTER BOOT RECORD in 2022 het beste concert waar ik geweest ben.”

Kom in contact

Indien er uitgebreide ondersteuning nodig is bij het configureren en integreren van uw netwerk dan kunt u overwegen om gebruik te maken van de Alcadis Technical Support. Heeft u een support verzoek? Neem gerust contact op met support@alcadis.nl.