Ben u al bekend met het portfolio van Ruckus en de laatste ontwikkelingen voor 2023? Ivo, productmanager bij Alcadis, neemt u graag mee in de voordelen van het merk. Heeft u vragen over Ruckus, levertijden of de beste oplossing voor uw project? Ivo denkt graag met u mee! Neem vrijblijvend contact op met 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl

Het merk Ruckus in een notendop

Ruckus biedt een compleet portfolio aan high-performance Access Points en Wi-Fi controllers, maar ook krachtige ICX Switches voor het bekabelde netwerk. Bovendien kunt u bij Ruckus terecht voor netwerkbeveiliging, analytics, IoT en managementsoftware, professional services én support. Kortom een portfolio waarmee u in elke markt en omgeving een complete en stabiele oplossing biedt.

Waarom is Ruckus de beste in onze markt?

“Simply better connections”, zoals Ruckus het zelf noemt. Waar u merkt dat andere merken meer geld uitgeven aan marketing dan aan productontwikkeling, ziet u dat dit bij Ruckus andersom is. Gepatenteerde technologieën, zoals BeamFlex+, zorgen voor het meest stabiele netwerk; uiteindelijk is dat toch waar het om draait!

Ruckus

Ruckus Analytics

Naast het meest stabiele netwerk in de markt, levert Ruckus ook Ruckus Analytics om u inzicht te geven in wat er gebeurt binnen uw netwerk. Deze tool maakt gebruik van machine learning en artificial intelligence en helpt beheerders bij bijvoorbeeld troubleshooting. Netwerkproblemen worden hiermee sneller opgelost, zodat werknemers snel weer productief zijn en IT-medewerkers meer tijd hebben voor hun kerntaken.

Ook levert Ruckus hun IoT-suite, waarmee klanten verschillende IoT-oplossingen vanuit één ashboard kunnen beheren en levert het Cloudpath waarmee organisaties op een eenvoudige en veilige manier toegang kunnen geven aan (gast)gebruikers. Deze “completeness” van hun portfolio zorgt ervoor dat u in elke omgeving, hoe complex ook, met Ruckus een passende oplossing kunt bieden, die meer is dan alleen een netwerk.

Ruckus in 2023

Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar wellicht werkt Ruckus wel aan 1 managementoplossing voor oplossingen die Ruckus biedt. Of dat echt zo is? Houd hiervoor onze seminaragenda in de gaten of schrijf u in voor onze merkupdates en nieuwsbrief.