Introductie van de nieuwe Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6465 serie

Alcatel-Lucent Enterprise heeft zijn nieuwste serie switches geïntroduceerd: de OmniSwitch 6465 serie. Deze serie bestaat uit volledig beheersbare, Gigabit Ethernet switches die opereren met het Alcatel-Lucent Operating System (AOS). Daarnaast bieden deze switches een goede beveiliging van het netwerk, betrouwbaarheid, goede performance en een eenvoudig management.

De OmniSwitch 6465 serie beschikt over HPoE (60W PoE) voor het aansluiten van o.a. beveiligingscamera’s en outdoor access points. Deze switches zijn eenvoudig te implementeren dankzij de award winnende Auto-Fabric technologie van Alcatel-Lucent Enterprise en zijn uitermate geschikt voor industriële omgevingen zoals die van de transport branche.

De voordelen

Het product brengt vele voordelen met zich mee zoals:

  • Deze serie bestaat uit verschillende modellen hardened switches waardoor ze uitstekend kunnen blijven functioneren in industriële omgevingen.
  • De switches kunnen prima functioneren in outdoor netwerkomgevingen en zijn bestemd tegen uiteenlopende temperaturen van wel -40°C tot +75°C.
  • Beschikt over geavanceerde industriële PoE-mogelijkheden met ondersteuning van HPoE (60W) op alle beschikbare modellen.
  • Biedt investeringsbescherming en schaalbaarheid van het netwerk.
  • De modellen beschikken over een kleine form factor en zijn fanless.
  • Biedt IEEE 1558v2 PTP support.

Beschikbaarheid

De OmniSwitch 6465 is naar verwachting beschikbaar vanaf april 2018 en zal bestelbaar zijn in verschillende modellen met 6 of 12 poorten.

LET OP! De OmniSwitch 6465 is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise op onze webshop →