Maak kans op een gratis predictive site survey met de producten van TP-Link!

Gratis predictive site survey

U leest het goed: Alcadis gaat maar liefst 10 predictive site surveys met de producten van TP-Link verloten onder haar partners! Met deze ludieke actie willen wij onze partners laten kennismaken met de mogelijkheden van een predictive site survey en tegelijkertijd ons nieuwste merk TP-Link extra onder de aandacht brengen.

Deze winactie is specifiek gericht op de thuisnetwerken en kleinere (thuis)kantoren. Het thuisnetwerk heeft de afgelopen maanden flink wat te verduren gehad door het vele thuiswerken en de kinderen thuis online les kregen. Bovendien wordt er verwacht dat op regelmatige basis thuiswerken onderdeel zal worden van het nieuwe normaal. Het is nu dus écht hoog tijd om het thuisnetwerk onderhanden te nemen en met deze winactie willen wij onze partners extra motiveren om aan de slag te gaan.

Hoe werkt een predictive site survey

Een predictive site survey van Alcadis bestaat uit de volgende elementen:

 1. Plattegrond van de desbetreffende locatie.
  Voor deze winactie geldt: de locatie mag niet groter zijn dan 300 m² en er geldt een maximaal gebruik van 20 apparaten op het netwerk.
 2. Om de plattegrond in te lezen, maakt Alcadis gebruik van de predictive functie van Ekahau Pro, de industrie standaard en marktleider in Wi-Fi netwerk design tools.
 3. De muren en andere objecten worden ingetekend met de te verwachte demping en de berekening wordt gemaakt.
 4. Vervolgens gaan onze ervaren netwerk designers aan de slag: zij kijken naar bijvoorbeeld de functie van de verschillende ruimtes, het te verwachten aantal mensen per ruimte, etc. en vertalen dit naar een solide design.
 5. Dit levert uiteindelijk een heatmap op waarin de geschatte dekking van het Wi-Fi netwerk wordt weergegeven en een kitlist met de benodigde TP-Link apparatuur.

Voorwaarden
Voor deze winactie gelden de volgende voorwaarden:

 • Deze actie is beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande partners van Alcadis.
 • Maximaal 1 gratis predictive site survey per partner. Het heeft dus géén zin om meerdere keren dit formulier in te vullen.
 • De locatie mag niet groter zijn dan 300 m² en er geldt een maximaal gebruik van 20 apparaten op het netwerk.
 • De winnende deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 • Het netwerk dient besteld te worden bij Alcadis, binnen twee weken na het opleveren van uitkomsten van de predictive site survey. Wanneer dit onverhoopt niet wordt gedaan, zullen de reguliere predictive survey kosten in rekening worden gebracht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Alcadis heeft het recht om deze actie aan te passen dan wel te annuleren zonder berichtgeving.

Vul het contactformulier in en maak kans op één van de 10 gratis predictive site surveys!

Om kans te maken dient u onderstaand contactformulier in te vullen vóór 1 juli. Graag willen wij u nog attenderen op het volgende: hoe meer informatie u aanlevert over de locatie, de gebruikte materialen en het verwachte gebruik, hoe nauwkeuriger het uiteindelijke design is.

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*