Graag stellen we onze nieuwe productspecialist van Teltonika Networks aan u voor!

Teltonika oplossing

U heeft hem misschien al even gesproken… Alcadis heeft sinds kort een productspecialist van Teltonika Networks, Djustin de Kroon. Vanuit zijn rol is hij dé persoon om te benaderen voor al uw Teltonika vragen. In dit artikel geven we u alvast een voorproefje van wat u van hem kunt verwachten;

Djustin aan het woord

“Sinds begin augustus ben ik in dienst bij Alcadis als productspecialist van Teltonika Networks. Een uitdaging die ik met beide handen aanpak. Het voordeel van iemand die zich volledig focust op het merk is dat ik gemakkelijker in kan spelen op wensen van klanten, snel productinformatie kan aanleveren en u op de hoogte kan stellen van de laatste aanbiedingen en vernieuwingen.

Komen we er samen niet uit? Geen probleem! Het is voor mij gemakkelijk om te schakelen met Teltonika Networks om andere mogelijkheden te bepalen.”

De voordelen van Teltonika Networks

“Teltonika Networks is geen onbekende op de WLAN-markt, maar wel een hele unieke. Ze bieden bedrijfsoplossingen die afwijken van- en beter zijn dan het standaard Wi-Fi netwerk. Denk aan 4G routers, gateways, online controllers en nog veel meer. ‘Vooruitstrevendheid’ is een enorm belangrijk onderdeel van de identiteit van het merk. Zo zette Teltonika bijvoorbeeld recent een belangrijke stap naar de introductie van 5G.

Waarom Alcadis?

“Alcadis stond hoog op mijn lijstje van organisaties om bij te werken na mijn studie ‘Economics en Business Economics’. De branche sluit aan op veel van mijn interesses én dit gepaard met een gezonde hoeveelheid klantcontact en de kans om aan de slag te gaan met de producten van de toekomst, maakte het voor mij een aanbod waar niet veel bedrijven tegenop konden!

Kom in contact

“Ik hoop u de komende periode te woord te mogen staan om samen tot een goede oplossing te komen voor uw netwerkproject. Kom gerust in contact. Des te meer gesprekken ik houd, des te beter en sneller ik klanten van dienst kan zijn. U komt met mij in contact via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.”