Alcatel-Lucent Enterprise introduceert out-of-the-box OmniSwitch deployment

OmniSwitch Lightning Config ALE

Vind u het opzetten van netwerken ingewikkeld en lang duren? Dan bent u bij de OmniSwitch Lightning Config van Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) aan het juiste adres. Kortgezegd is dit dé manier om OmniSwitches efficiënt te configureren. Bent u benieuwd naar wat de OmniSwitch Lightning Config inhoudt, wat de voordelen zijn en waarom u deze out-of-the-box deployment zou moeten gebruiken? Lees dan snel verder!

Wat is OmniSwitch Lightning Config?

Dankzij OmniSwitch Lightning Config zijn alle OmniSwitches van ALE vanaf 2024 out-of-the-box te gebruiken. Met maar 3 stappen heeft u de installatie voltooid. Simpelweg (1) plug de switch in met een standaard Ethernet kabel, (2) voeg een template toe en (3) u bent klaar! Er is geen app, speciale adapter of technische kennis benodigd. Configuratie is mogelijk op alle veelgebruikte browsers op iPhone, Android, Windows en Mac.

Naast dat OmniSwitch Lightning Config het configureren van OmniSwitches een stuk sneller maakt is het ook veel veiliger, omdat local authentication en HTTPS-access wordt toegepast. Een HTTPS-verbinding is versleuteld. Het kan daarnaast door iedereen gebruikt worden; met of zonder technische kennis.

Om u te overtuigen van deze gebruiksvriendelijke technologie, hebben we de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet.

Installatie & implementatie

De installatie en implementatie van het netwerk wordt vereenvoudigd. Dit bespaart tijd en kosten.

Online security

Configuratie is een stuk veiliger dankzij local authentication en HTTPS-access.

Configuratie

Gebruik templates om de switch te configureren naar uw specifieke behoeften. Dit zorgt voor flexibel netwerkbeheer.

Fouten en problemen

Het risico op fouten en problemen wordt verminderd. Dit leidt tot een stabieler en betrouwbaarder netwerk.

Geavanceerde functies van OmniSwitches

OmniSwitches (OS) zijn Managed Ethernet Switches van ALE. De tagline van deze productfamilie is “simplicity is a security feature”. Dankzij support voor onder andere Zero Trust Provisioning (ZTP), micro-segmentatie en Deep Packet Inspection (DPI) zijn de switches 1 van de veiligste opties op de markt. Geïnteresseerd in de modellen? Bekijk dan onze webshop.

OmniSwitch Lightning Config zit standaard in alle OmniSwitches van ALE. Alcadis is al meer dan 20 jaar distribiteur van Alcatel-Lucent Enterprise. Heeft u interesse in een OmniSwitch en/of OmniSwitch Lightning Config? Bekijk dan onze webshop of neem contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.