Ondanks chiptekorten staat Teltonika Networks nog altijd voor u klaar

Teltonika Networks

Door chiptekorten bij de productie van Teltonika Networks wordt een deel van het portfolio minder leverbaar. Dit zal met name gaan over de RUT240, RUTX11, RUT360 en een groot gedeelte van de TRB-producten. In dit artikel nemen we u mee langs de oplossingen die Teltonika Networks nog wel biedt, zoals de TRB500 en de RUTX50. Voor specificaties over deze producten kunt u terecht op onze webshop.

TRB500

De TRB500 is een compacte en energiezuinige 5G-gateway die hoge snelheden tot 1 Gbps kan leveren. Het apparaat maakt 5G-netwerksnelheden mogelijk met zeer lage latency voor bedrijfskritische infrastructuren met hoge gegevensdoorvoer. Hiernaast is de TRB500 uitgerust met één gigabit ethernetpoort. Door de 4x externe antennes is ook het gebruik van 4×4 MIMO mogelijk. Het apparaat bevat verder een grote hoeveelheid securityfeatures.

Bekijk de TRB500 nu op onze webshop →

RUTX50

De RUTX50 is een toekomstbestendige industriële router die een 5G-verbinding biedt voor snelle en data-intensieve toepassingen. Een 5G Dual SIM in combinatie met 5x Gigabit Ethernet poorten en Dual-Band Wi-Fi maakt een betrouwbare gegevensoverdracht met lage latency mogelijk. Hiernaast maakt de 5G-technologie gecombineerd met de vele interfaces en hardware functies het apparaat ook geschikt voor toekomstige upgrades en uitbereidingen.

Bekijk de RUTX50 nu op onze webshop →

Bestuur met 5G machines in de bouw op afstand

Het is tegenwoordig heel normaal om vanuit huis of een andere remote werkplek in te loggen en aan het werk te gaan. Voor werknemers in de bouw is dit alleen nog niet zo vanzelfsprekend. Zij moeten altijd naar de bouwplaats om grote machines te besturen, of het nu regent, vriest of juist 30 graden is. Of toch niet? Met de 5G-oplossingen van Teltonika Networks is het nu al mogelijk om zware machines op de bouw van een afstand te besturen. Weten hoe dit werkt? Bekijk snel de use case op de website van Telonika.

Op de hoogte blijven van de laatste updates overlevertijden? Schrijf u snel in voor de merk specifieke update van Teltonika Networks.