Beheer gemakkelijk uw netwerk met FitXpress

Een netwerk creëren kost steeds meer tijd; dit komt onder andere doordat de complexiteit van goede netwerken stijgt. Er zijn steeds meer opties voor snelheid, bereikbaarheid en veiligheid. Begin november namen we u al eens mee langs een oplossing voor dit probleem, EnGenius Fit.  In dit artikel gaan we in op hoe gemakkelijk EnGenis Fit te implementeren en managen is met FitXpress.

Wat is EnGenius Fit?

EnGenius Fit bestaat uit verschillende access points, switches en een gratis online controller. De gemene deler tussen al deze apparaten is dat ze allemaal gemakkelijk te installeren en managen zijn, zonder dat de kwaliteit van het netwerk minder wordt. Lees alles over EnGenius Fit in dit artikel.

Hoe werkt FitXpress?

FitXpress is de gratis online controller die EnGenius Fit aanbiedt. Met FitXpress kunt u gemakkelijk uw netwerk instaleren en managen op de plek en tijd die voor u uitkomt. Hoe gaat dit in zijn werk? In de doos van uw EnGenius Fit apparaat vindt u een QR-code. Scan deze code met uw mobiel en FitXpress registreert en configureert het apparaat automatisch. Binnen een paar minuten is uw netwerk up and running!

Gemakkelijk netwerk management

FitXpress kan door iedereen worden gebruikt als tool om zijn netwerk te monitoren en problemen op te lossen. U bepaalt via de app wie er toegang krijgt tot uw netwerk en wanneer. Hiernaast stelt u gemakkelijk de bandbreedte vast voor medewerkers, klanten en applicaties. FitXpress is ontwikkeld met de kleine ondernemer zonder IT-personeel in het achterhoofd. Dit maakt dat EnGenius gedacht heeft aan alle essentiële features om uw netwerk op te starten en te managen.

Non-stop beveiliging

Naast het gemakkelijk opstarten en managen van uw netwerk  zorgt FitXpress voor een non-stop beveiliging van het netwerk. U kunt bijvoorbeeld afzonderlijke bedrijfs- en gastennetwerken maken, de netwerkschaalbaarheid beperken en een twee-factorauthenticatie instellen voor het geval wachtwoorden in het gedrang komen. Bij het gebruik van FitXpress kunt u altijd vertrouwen op een goede kwaliteit netwerk met goede beveiliging voor een optimale connectie met en voor uw medewerkers en klanten.

FitXpress geeft eigenaren van kleine ondernemingen weer leiding over hen Wi-Fi netwerk, met gemakkelijke installatie- en managementopties. Profiteer nu van de voordelen van FitXpress voor bekabelde en draadloze netwerken zonder abonnements-of licentiekosten. Meer weten? Neem contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125