Tijd om uw SonicWall producten in te ruilen

Ontvang nu een speciale prijs bij het inruilen van uw oude SonicWall producten! De Firewalls van SonicWall zitten alweer in de generatie 7. Heeft u nog producten van generatie 6 of lager liggen of in gebruik? Ontvang nu een korting via het SonicWall Customer Loyalty Program bij inruil van uw oude producten.

Wat kan SonicWall voor u betekenen?

SonicWall is al meer dan 25 jaar uw partner in het gevecht tegen cybercriminaliteit. Het merk verdedigt wereldwijd kleine, middelgrote bedrijvenservice providers en Enterprise organisaties in de meest uiteenlopende branches zoals gezondheidszorg, hospitality, overheid en onderwijs. SonicWall stelt u in staat alles inzichtelijk te hebben en biedt controle over elk aanvalsoppervlak, uw medewerkers in de cloud en al uw IT-implementaties. Het merk detecteert ontwijkende en geavanceerde bedreigingen, waar ze zich ook bevinden.

Voor iedere situatie een oplossing

SonicWall heeft met 144 producten op onze webshop een van de grootste portfolio’s bij Alcadis. Dit maakt dat het merk u bij veel situaties een passende oplossing kan bieden. Bekijk alle producten gemakkelijk via onderstaande afbeeldingen.

Firewalls
Secure Upgrade Plus
Network Security Manager/ Cloud Management
App security
VPN
Endpoint security
Support

Weet u niet welk product het best bij uw vraag past? We hebben alle mogelijkheden voor u op een rij gezet in het volgende artikel: Een kijkje in het portfolio van SonicWall in 2022 – Alcadis

Ontvang nu korting op uw nieuwe SonicWall product

Om loyale klanten van SonicWall te belonen heeft het merk het SonicWall Customer Loyalty Program opgezet. Dit betekend dat u korting krijgt wanneer u een oud product van SonicWall inruilt voor een nieuwere versie. Hiervoor hoeft u alleen maar het serienummer van het oude product in te vullen bij activatie van het nieuwe product. Meer weten over deze korting? Dat kan! Neem eenvoudig contact met ons op via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl.