Een kijkje in het portfolio van SonicWall in 2022

Op onze webshop staan 145 producten (!) van SonicWall. Dat maakt SonicWall met grote afstand het merk met het grootste portfolio. Des te meer keuzes betekent jammer genoeg ook vaak keuzestress… Om onze partners een eindje op weg te helpen zetten we daarom alle mogelijkheden op een rij. Van firewalls tot email security tot capture clients – wat kunt u het beste kiezen voor uw project?

Firewalls

Bij Alcadis heeft u de keuze uit de TZ-serie firewalls. Deze vijf apparaten zijn onderdeel van de beste beveiligde en- multi-inzetbare op de markt. Voor iedere locatie is er wat wils. De compacte TZ270 is een perfect instapmodel, terwijl de TZ670 juist, met zijn 10x GbE poorten, véél personen kan bedienen. Ontdek de apparaten in detail op onze webshop →

Secure Upgrade Plus

Alle TZ-serie firewalls zijn op onze webshop beschikbaar als bundel met Secure Upgrade Plus. Dit is een subscriptiebundel voor verschillende beveiligingstools. Denk aan gateway antivirus, content en- URL-filtering (CFS) én Capture ATP Sandboxing. De licentie is beschikbaar als Advanced Edition of Essential Edition.

Bij aanschaf van de Advanced Edition profiteert u, bovenop alle voordelen van de Essential Edition, ook van Cloud Management via de Network Security Manager.

Network Security Manager/ Cloud Management

De Network Security Manager is een online tool waarmee gebruikers al hun SonicWall-apparaten vanuit één plek kunnen implementeren en beheren. Super handig voor wanneer u ervoor kiest om meerdere firewalls te gebruiken. LET OP! De software is alleen beschikbaar voor één type firewall. Wanneer u bijvoorbeeld een versie koopt voor de TZ270 is deze alleen beschikbaar voor de TZ270.

App Security

(Hosted) Email Security

U kunt uw email beveiligen met de (hosted) Email Security software van SonicWall. De software biedt gebruikers toegang tot analysetools om spam, phising, spoofing, zombie- en virusaanvallen te detecteren én antivirus voor het beschermen van inkomende en uitgaande mail. Er is een versie beschikbaar voor de beveiliging van een gehele server of voor 5 tot 24 gebruikers.

Cloud App Security

Bescherm al uw Office 365 en- Google apps met de Cloud App Security software. De software scant inkomende, uitgaande en interne e-mails, voorkomt dat vertrouwelijke bestanden worden gedeeld in OneDrive, SharePoint en Google Drive, blokkeert gevaarlijke URL’s en bijlagen én nog veel meer.

VPN

SSL VPN

De SSL VPN is laatste ontwikkeling in Secure Socket Layer data encryptie. De software is sneller dan de traditionele IPSec VPN en is perfect voor diverse omgevingen (PC, tablet, mobiel, etc.). Een belangrijke kanttekening bij het product is dat het is ontworpen om alleen te werken met firewalls en SMA-apparaten van SonicWall.

Global VPN

De Global VPN heeft zeer sterke data encryptie mogelijkheden. Decryptie is mogelijk via digital certificates of pre-shared private keys. In vergelijking met SSL VPN is de Global VPN ook compatibel met third-party VPN-tools. Het product is het beste te gebruiken in all-Windows netwerken. Of de ene beter is dan de andere hangt af van uw situatie. Kom met ons in contact via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125 voor vrijblijvend advies.

Endpoint security

Support

Support

U profiteert bij aanschaf van deze licentie van 24×7 of 8×5 – afhankelijk van de versie die u heeft – support van SonicWall. De support vindt plaats via de telefoon, e-mail en/ of online chat. De 24×7 support is beschikbaar 24/7 365 dagen per jaar. De 8×5 support is alleen beschikbaar onder werkuren. Voertaal van de support is Engels.