EnGenius Hotspot Extender

EnGenius-Alcadis

Eenvoudig uw Wi-Fi signaal versterken naar uw achtertuin en ideaal voor op vakantie!

De zomer is begonnen in Nederland! Iedereen gaat weer genieten van de heerlijke zon in de achtertuin en ontspannen terwijl u uw favoriete series en films bekijkt. Maar wat als uw Wi-Fi signaal niet sterk genoeg is in uw achtertuin? Met de EnGenius Hotspot Extender kunt u eenvoudig uw Wi-Fi signaal versterken naar uw achtertuin waardoor u altijd ongehinderd kunt genieten van uw favoriete series en films en uiteraard de zon! De Hotspot Extender is ook ideaal om mee te nemen op vakantie!

Wanneer u op het punt staat om een vakantie te boeken of u heeft dit inmiddels al gedaan, kijkt u of er een Wi-Fi netwerk aanwezig is. Maar kent u dat; op vakantie wel toegang hebben tot Wi-Fi, maar dat u slechts met één persoon tegelijk erop kan? Of doordat iedereen gebruik maakt van het Wi-Fi netwerk u een trage verbinding ervaart? Voorkom al deze ergernissen en ga ongehinderd op vakantie dankzij de EnGenius Hotspot Extender.

Versterk uw Wi-Fi signaal in uw achtertuin

Het gebeurt vaak dat uw huidige Wi-Fi signaal prima werkt in huis! U gebruikt het voor alle mobiele apparaten in huis zoals; mobiele telefoons, tablets, laptops, smart TV, noem het maar op! Nu is het natuurlijk ideaal als u in uw achtertuin ook een goed werkend Wi-Fi signaal hebt. Zeker nu de zomer is begonnen en we heerlijk willen genieten van de zon. Veel Wi-Fi signalen redden het helaas niet tot in uw achtertuin om een goed werkend Wi-Fi signaal te kunnen bieden. De EnGenius Hotspot Extender kunt u eenvoudig installeren en toevoegen op uw Wi-Fi netwerk. Wat doet dit apparaat? Eenvoudig; uw huidige Wi-Fi signaal versterken naar uw achtertuin.

Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Bekijk de video’s hieronder van Robs Grote Tuinverbouwing.

Ideaal voor op vakantie

De EnGenius Hotspot Extender is een eenvoudig te gebruiken product waarmee u uw eigen Wi-Fi hotspot kunt opzetten zodat u samen met uw gezin, familie of vrienden ongehinderd toegang tot Wi-Fi heeft. Het is altijd fijn als u op vakantie even uw mail kunt checken, social media kunt bekijken of een berichtje via WhatsApp naar het thuisfront kunt sturen.

Vakantieresorts of campings bieden u vaak een ‘key’ of toegangscode aan om gebruik te kunnen maken van het Wi-Fi netwerk. Vervolgens kan er maar één gebruiker tegelijk op het Wi-Fi netwerk. Erg onhandig als u met meerdere personen op vakantie bent!

Door in te loggen met de Hotspot Extender aan de hand van deze key kunt u vervolgens meerdere apparaten aan de Hotspot Extender toekennen die allemaal tegelijk gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk. Zo kunt u met slechts één account meerdere apparaten verbindingen. U creëert zo uw eigen netwerk die u zelfs kunt beveiligen om te zorgen dat alleen jullie hiervan gebruik kunnen maken.

De EnGenius Hotspot Extender wordt standaard geleverd met een PoE adapter waardoor deze makkelijk aan te sluiten is op uw stopcontact/220V aansluiting. Er is ook een EZ-CarKit beschikbaar, daarin zit een 12V aansluiting voor auto/camper en een utp kabel(1m) en een bijpassende PoE adapter.

Uw voordelen op een rijtje

  • Met meerdere personen / mobiele apparaten gebruik maken van Wi-Fi wanneer u maar één key ontvangt van uw vakantieresort.
  • Tot wel 25 verschillende apparaten toegestaan op de Hotspot Extender.
  • Betere kwaliteit van het Wi-Fi netwerk ontvangen.
  • Klein formaat dus ideaal om mee te nemen in uw koffer.
  • Kan ook worden aangesloten op uw auto/camper door middel van een eenvoudige auto-oplader. (Hiervoor is een aparte EZ-carkit beschikbaar, autolader + utp kabel + PoE adapter).
  • Ook te gebruiken voor thuis om Ziggo/KPN of andere providers te repeaten, dus handig om uw bereik te versterken naar uw achtertuin!
  • Eenvoudig in te stellen.

Hoe werkt het?

Bestel nu uw eigen Hotspot Extender!

De EnGenius Hotspot Extender is verkrijgbaar bij:

De Hotspot Extender aan uw portfolio toevoegen?

Bent u reseller en wilt u dit product toevoegen aan uw portfolio? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.