Het EnGenius Partner Portal brengt al uw zakelijke inzichten onder één dak

EnGenius Partnerprogramma

Het EnGenius Partner Portal beschikt over alles wat u nodig heeft om te groeien met uw organisatie en het EnGenius-portfolio. Omzetstatistieken, marketingmateriaal, NFR-kits – alles. We hebben alle details en mogelijkheden op deze pagina voor u op een rijtje gezet.

Verdien meer als EnGenius Partner

Wordt uitgerust met middelen om uw bedrijf te laten groeien en de concurrentie voor te blijven. Registreer uw deals, maak meer marge, verdien reward points. 

Dealregistratie

Bescherm uw deals door ze te registreren in het EnGenius Partner Portal. Geregistreerde deals komen in aanmerking voor een korting tot wel 5% op MSRP.

Hoger marge potentieel

Als reseller kunt u een hogere marge krijgen wanneer inkoopt bij EnGenius-distributeurs, zoals Alcadis.

Reward points

Koop meer en verdien meer! Gebruik uw reward points voor branded merchandise, trainingen of demoproducten.

Vergroot uw kennis en word een EnGenius-expert

Vergroot uw expertise via online en in-class certificeringstrainingen die zijn ontworpen om uw product- en branche-kennis te verbeteren. Zoek in de bibliotheek met marketingbronnen naar informatiebladen, handleidingen, vergelijkende grafieken, video’s en meer!

Handige tools die u helpen bij de verkoop van het EnGenius-portfolio

In de partner portal zijn allerlei tools beschikbaar om uw verkoop te stimuleren! Gebruik de ezProduct Selector, Wi-Fi-expertbronnen en beeldbibliotheek om snel informatie te verzamelen om goede projectvoorstellen te maken met als einddoel dat u met meer vertrouwen het portfolio van EnGenius verkoopt.

Het support team van EnGenius staat voor u klaar

Het EnGenius-team is er om al uw zakelijke behoeften te ondersteunen. Of u nu vragen heeft, ondersteuning nodig heeft bij siteontwerp of productvervanging / RMA-assistentie nodig heeft.

Advanced replacement

Producten onder garantie komen in aanmerking voor zowel RMA als AR. Kies de optie die aan uw behoeften voldoet.

Ondersteuning bij site ontwerp

Met de EnGenius ezWiFi Planner kunt u de implementatie van uw Wi-Fi netwerk vereenvoudigen en verbeteren. Deze intelligente tool biedt u inzicht in eventuele obstakels en genereert product- en locatieaanbevelingen om u te voorzien van een krachtig netwerk.

Forum Community

Kom in contact met andere distributeurs en engineers. Deel verhalen, stel vragen en krijg feedback.

Meld u aan als EnGenius Partner

Meld u aan en ontdek hoe EnGenius uw organisatie kan helpen groeien.