Wi-Fi is now more than just a connection!

IgniteNet

IgniteNet heeft een frisse blik op draadloze en bedrade netwerken waarbij de nadruk ligt op eenvoud, gebruikersgemak en prestaties. Het merk biedt de eenvoudigste en goedkoopste manier om uw netwerk te laten groeien. Of u nu een bedrijfsnetwerk opzet in een zakelijke omgeving of een point-to-point installeert om een lange afstandsverbinding op te zetten. De producten van IgniteNet bieden hiervoor de perfecte oplossing en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Eenvoud, gebruikersgemak en krachtige prestaties staan centraal in het portfolio, die bestaat uit diverse access points, switches en point-to-point producten. Het grootste voordeel van de producten van het merk is dat ze allemaal beheerd kunnen worden via één centraal platform: de IgniteNet Cloud Controller. Deze uitgebreide controller biedt u naast het beheer van het netwerk ook de mogelijkheid om te monitoren, diverse add-ons aan uw netwerk toe te voegen en de performance van uw netwerk te optimaliseren.

IgniteNet Cloud Controller

Cloud Controller

IgniteNet beschikt over een makkelijk te gebruiken en betaalbare Cloud Controller. Hiermee kunnen de access points, switches, point-to-point producten, eenvoudig geconfigureerd en gemanaged worden.

Access Points

De 802.11ac Wave 2 access points van het merk zijn uitermate geschikt zijn voor verschillende soorten netwerkomgevingen, variërend van woningen, villa’s, kleine kantooromgevingen tot kleine retailers.

IgniteNet SunSpot AC Wave2

Switches

IgniteNet heeft verschillende volledig beheerde PoE- en SFP-switches in zijn assortiment. De Layer 2 Gigabit switches zijn ideaal voor MKB-, enterprise- en campusnetwerken. IgniteNet Switches beschikken over een krachtig besturingssysteem met carrier-grade functies die hoge beschikbaarheid, maximale beveiliging en geavanceerde QoS (Quality of Service) realiseren.

Meer informatie over IgniteNet?

Laat ons weten voor welk project u de producten van IgniteNet in wilt zetten en wij voorzien u graag van advies voor de inrichting van het netwerk.