CommScope PartnerPRO Network

Ruckus Partnerprogamma

Door de overname van Ruckus door CommScope en de daarop volgende rebranding is het Ruckus Ready partnerprogramma nu het CommScope PartnerPRO Network. Het programma voorziet partners van zowel commerciële als technische ondersteuning. U krijgt toegang tot de door CommScope beschikbaar gestelde programma’s en resources waarmee u als organisatie nog succesvoller kunt zijn.

Hethttp://-https://www.commscope.com/partners/ partnerprogramma bestaat uit twee partnerlevels, Solution Providers en  Elite Solution Providers. Een Solution Provider mag als reseller de producten van Ruckus verkopen zonder dat ze daarbij een minimum jaarlijkse omzet hoeven te behalen. Een Elite Solution Provider heeft de hoogste status binnen het Ruckus Networking Solution Provider Program. status is bedoeld voor partners die een substantiële investeringenin Ruckus gedaan hebben. Resellers met deze status dienen een minimum aan jaarlijkse omzet te behalen. Elk van deze levels biedt specifieke voorwaarden en voordelen die u helpen bij het behalen van uw doelstellingen op gebied van uw netwerk-, service- en marktexpertise.

Dankzij het complete bedrade/draadloze portfolio krijgen Ruckus partners nog meer kansen hun winst te verhogen wanneer ze deze producten samen adviseren. Tevens krijgt u als Ruckus Partner toegang tot de partnerportal van CommScope. Hiermee bent u altijd voorzien van de laatste commerciële en technische informatie en kunt u aanspraak maken op support.

Specialisaties

Binnen het CommScope PartnerPRO programma zijn er een aantal specialisaties. Dit geeft erkenning en beloond partners met hoge specialisering in het verkopen en/of ondersteunen van Ruckus oplossingen. De huidige specialisaties bevatten:

  • Cloud Technology: erkent partners met een expertise in het verkopen, inzetten en ondersteunen van Ruckus Cloud oplossingen.
  • Support Services: deze specialisatie is bedoeld voor partners die in staat zijn om level 1 en level 2 ondersteuning kunnen bepalen en leveren voor Ruckus oplossingen. De Support Services specialisatie is alleen beschikbaar voor Elite Solution Providers en Distributeurs.

Partner identificatie

Als deelnemer aan het CommScope PartnerPRO Network Program mag u een  badge tonen. Hiermee kunt u aantonen dat uw bedrijf expertise heeft in het verkopen en inzetten van Ruckus oplossingen. Bovendien kunnen partners extra onderscheidingen verdienen als  Technology SpecialistServices Specialist en/of Industry Specialist, hiervoor zijn ook speciale badges  beschikbaar.

Voordelen als CommScope PartnerPRO 

Alle voordelen als CommScope PartnerPRO op een rijtje:

Programma voordelenElite Solution ProviderSolution Provider
Access to dedicated partner portal siteXX
Partner Designation Badge/LogoXX
Demo DiscountsXX
Deal RegistrationXX
eLearning Credential Training – Sales, Pre-Sales & TechnicalXX
Marketing & Demand Generation ResourcesXX
Rewards Eligibility (SPIFs)XX
Promotions EligibilityXX
Weekly Partner Webinars & Monthly NewslettersXX
Access to Market Development Funds (MDF)X
Growth Rebates/MBOsX
Funded Headcount EligibilityX
Dedicated Account ManagementXDistributie
Inclusion in Partner LocatorXTraining Compliance required
Support Associate EligibilityXTraining Compliance required

Deelnemen aan het CommScope PartnerPRO Network programma 

Om te kunnen deelnamen aan het CommScope PartnerPRO Network , dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Programma vereistenElite Solution ProviderSolution Provider
Application & Sales InterviewXX
Demo Kit PurchaseRecommendedRecommended
Credential Training ComplianceXRecommended
Business Ethics ComplianceXX
Minumum Annual RevenueX
Business Plan/QBRsX
Compliance with terms of agreementXX

Verplichte trainingen om te kunnen voordoen voor de verschillende partnerlevels

Elk partner niveau heeft zijn eigen hoeveelheid verplichte trainingen. Hieronder vind u een overzicht van het hoeveelheid verplichte trainingen om te voldoen aan uw partnerstatus.

Sales/PRE SAles Elite Solution Provider
Wired/Wireless Sales AccreditationTechnical SE Pre-Sales accreditationsWired TecnicalTechnical Assessment (recommended)Wireless Technical AccreditationWireless Technical Certification
Partner LevelRuckus Portfolio SalesWired SE Pre-SalesWireless SE Pre-SalesRuckus ICX Implementer (ICX150 – RICXI)Routing and Switching Protocols (RSP-100)WISE 2017Industry Cert – Certified Wireless Network Administrator (CWNA)
Elite2222222
Solution Provider111111

CommScope PartnerPRO worden?

Ga naar de website van CommScope voor meer informatie over het CommScope PartnerPRO Network of om u aan te melden.