Next-generation firewalls van SonicWall

Firewalls van SonicWall

De bekroonde hardware in combinatie met de geavanceerde technologie van SonicWall geven u een voorsprong op nieuwe bedreigingen. Met het uitgebreide portfolio firewalls heeft SonicWall een passende oplossing voor elk budget. Of u nu werkt bij een klein bedrijf of een grote onderneming, thuis of in de cloud, SonicWall next-generation firewalls (NGFW) bieden de beveiliging, controle en zichtbaarheid die u nodig heeft om de cybersecurity binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

TZ-serie – Voor het MKB

De TZ-serie is een van de meest beveiligde, geavanceerde en binnen veel omgevingen inzetbare firewall series in de markt. De TZ-serie biedt een reeks oplossingen voor kleine netwerkomgevingen met een Enterprise Grade security. Tevens biedt deze firewall serie organisaties een brede line-up van netwerk security in een geïntegreerde oplossing waardoor hogere full DPI doorvoersnelheden worden geboden binnen uw budget. De TZ-serie beschikt ook over diverse wireless modellen, die naast het voorzien van een UTM firewall ook een Wi-Fi netwerk aanbiedt.

 • Tot 25 gebruikers
 • SD-WAN- en Zero-Touch-implementatiemogelijkheden
 • TZ570 / 670-firewalls bieden ingebouwde en uitbreidbare opslag, redundante voeding, SonicExpress App-onboarding en meer.
 • Kies optionele PoE- en Wi-Fi-opties met diepe integratie van het SonicOS-besturingssysteem om een ​​geïntegreerde gateway-beveiligingsoplossing te leveren.

Bekijk de TZ-serie in de webshop →

SonicWall Firewall TZ-serie
SonicWall Firewall NSa-serie

Nsa-serie – Voor bedrijven van grotere omvang

De SonicWall Network Security Appliance (NSa) serie biedt een line-up aan next-generation firewalls. Deze serie biedt dynamische beveiligingsmogelijkheden en is schaalbaar om in de groeiende behoefte van organisaties te kunnen voorzien. De NSA firewalls kenmerken zich door een lage TCO en eenvoudige installatie. Hierbij wordt een uitgebreid scala aan geavanceerde beveiligings- en netwerkfuncties geboden.

 • Tot 500 gebruikers
 • Veilige SD-WAN-technologie

Bekijk de NSa-serie in de webshop →

NSsp-serie – Voor grote distribueerde organisaties, datacenters en service providers

Deze High-End Firewall-serie levert de geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, hoge snelheden en budgetvriendelijke prijs waar grote ondernemingen, datacenters en serviceproviders om vragen. Opties van architecturen met meerdere instanties tot het maken van uniform beleid maken het verdedigen van uw omgeving eenvoudiger en effectiever.

De NS sp High-End-serie, ontworpen voor grote gedistribueerde ondernemingen, datacentra, overheidsinstanties en serviceproviders , combineert geavanceerde technologieën zoals Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI ™) met supersnelle prestaties.

 • 500+ gebruikers
 • Layer 3 tot Layer 7 toegangs- en beveiligingsregels combineren in één beleid
 • Prestaties op hoge snelheid met een hoge poortdichtheid en meerdere 100/40/10 GbE-interfaces
SonicWall firewall NSsp-serie

NSv-serie – Virtuele firewalls voor hybride en multi-cloudomgevingen

Krijg de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud met alle beveiligingsvoordelen van een fysieke firewall. De NS v- serie is op maat gemaakt om de cloud te beveiligen en uw onderneming te beschermen tegen aanvallen op bronnenmisbruik, aanvallen op virtuele machines, zijkanaalaanvallen en veelvoorkomende netwerkgebaseerde exploits en bedreigingen.

 • Onbeperkt schaalbaar
 • Essentiële beveiliging voor zowel private cloud- (ESXi, Hyper-V) als public cloud-platforms (AWS, Azure), samen met hybride omgevingen
 • Kosten verlagend door te werken via cloud computing en virtuele netwerken

Waarom de firewalls van SonicWall?

 • Single pane of glass: beheer alles vanaf één locatie met Network Security Manager, een uniform firewallbeheersysteem dat geschikt is voor elke omgeving.
 • Geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen: Blokkeer zelfs de meest geavanceerde aanvallen met Real-Time Deep Memory Inspection (RTDMI ™) en Capture Advanced Threat Protection (ATP).
 • Beveilig werknemers buiten het kantoor: SonicWall NetExtender biedt een intuïtieve SSL-VPN-verbindingsclient die eenvoudig kan worden geïmplementeerd en geconfigureerd. Bied uw externe medewerkers eenvoudig veilige toegang tot uw bedrijfsnetwerk vanaf Linux-, Mac- en Windows-apparaten.
 • Schaalbaarheid en beschikbaarheid: Met meerdere configuratie-opties en eenvoudige implementatie bouwt u een beveiligingsperimeter die met u meegroeit. Bescherm uw bedrijf tegen bedreigingen voor uw netwerk en daarbuiten met redundante voedingen, ventilatoren en een ingebouwde opslagmodule om logboeken, rapporten, firmwareback-upbestanden en meer op te slaan.

SonicWall Network Security Manager

Beheer uw firewalls van SonicWall centraal met de Network Security Manager

SonicWall Network Security Manager (NSM) biedt u alles wat u nodig heeft voor uitgebreid firewallbeheer.

 • Beheer en beheer tientallen of honderden firewalls centraal vanuit één interface
 • Implementeer en beheer firewalls op afstand met Zero-Touch Deployment
 • Vereenvoudig de installatie met configuratiewizards
 • Identificeer en herstel beveiligingsrisico’s door middel van gedetailleerde analyses en intuïtieve dashboards
 • Implementeer snel en eenvoudig nieuwe firewalls met aangepaste configuratiesjablonen
 • Beveiligingsbeleid wereldwijd bundelen
 • Automatiseer audit-ready rapportage

Wilt u meer informatie over de firewalls van SonicWall?

De next-gen firewalls van SonicWall bieden u de netwerkbeveiliging, controle en zichtbaarheid die u nodig heeft om bestand te zijn tegen de huidige cybersecurity dreigingen. Nu én in de toekomst.

Twijfelt u over welke firewall het beste is voor uw organisatie? Laat dan uw contactgegevens achter, onze SonicWall-experts denken graag met u mee.

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*