Faciliteiten

alcadis-experience-center-banner
Alcadis Academy icoon

Traningscenter

Alcadis beschikt over een trainingscenter waarin wij diverse trainingen en seminars organiseren om onze kennis over te dragen aan onze partners. Alcadis is gecertificeerd trainingscenter van diverse vendoren en biedt partners daarnaast ook de mogelijkheid om op maat gemaakte trainingen te volgen.

network-operation-center-icoon

Network Operation Center (NOC)

Met ons NOC kunnen netwerken 24×7 op afstand worden beheerd en gemonitord. Daarbij bieden wij monitoring services, reporting services en configuratiewerkzaamheden aan.

netwerk ontwerp icoon

Fulfilment faciliteiten

Indien gewenst levert Alcadis op maat gemaakte producten. Hiervoor heeft Alcadis gecertificeerde Engineers die u kunnen voorzien van hardware en software oplossingen met uw gewenste eisen.

experience center icoon

Experience Center

In ons Experience Center demonstreren wij onze nieuwste oplossingen en technologieën. In samenwerking met onze vendoren hebben wij een breed scala aan demonstraties gerealiseerd over uiteenlopende onderwerpen en technieken op het gebied van IP-connectiviteit en Wi-Fi.

technische-lab-icoon

Technische Labs

Om nieuwe technologieën te testen, netwerken te configureren en voor product development beschikt Alcadis over technische labs. Alcadis beschikt hiermee over alle faciliteiten om netwerkapparatuur te ontwikkelen en testen.

warehouse-icoon

Warehouse

Alcadis beschikt over een modern warehouse met grote voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.