Team van Alcadis

project-aanmelden-banner-alcadis

Het team van Alcadis bestaat uit gedreven IT-professionals met de juiste kennis voor het realiseren van netwerkinfrastructuren binnen elke omgeving. Dankzij de kennis van onze commerciële en technische collega’s zijn wij een waardevolle partner voor service providers, operators en een breed partnerkanaal.

Om onze partners zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ligt er bij Alcadis een sterke focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Alcadis beschikt dan ook over gecertificeerde Netwerk Engineers en Accountmanagers voor de merken uit ons portfolio. Hierdoor zijn wij in staat om onze partners zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen om de producten in de markt te zetten.

Gecertificeerde trainers

Alcadis beschikt over gecertificeerde trainers voor o.a. Alcatel-Lucent Enterprise, Ruckus en SonicWALL waardoor wij onze partners ook kunnen certificeren. Onze mensen zijn gecertificeerd voor:

Alcatel-Lucent Enterprise
ACFE
ACSE

Ruckus
RWCA-SE – System Engineering Essentials Technologies
RASZA 200 – Smartzone SE & Partner
CPA 200 – Cloudpath 5.1 SE and Partner

SonicWALL
SonicWall Network Security Administrator (SNSA)
SonicWall Network Security Professional (SNSP)

Bij Alcadis hebben we écht verstand van Wi-Fi

Naast de certificering van ons portfolio, beschikken onze mensen over tal van andere certificeringen van andere systemen of platformen. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij voldoende kennis in huis hebben voor projecten waarin onze producten met andere productenlijnen geïntegreerd worden. Ook ontwikkelen we zelf ondersteunende hardware en software om onze producten optimaal te laten functioneren. Zo zijn onze mensen gecertificeerd voor:

CWNA

CWSP Certificering

CWSP

CWDP Certificering

CWDP

CWAP certificering

CWAP

Het hoogst haalbare niveau: CWNE

Onze engineer Herwin de Rijke heeft begin 2020 als 7de Nederlander ooit de titel ‘Certified Wireless Network Expert’ (CWNE) behaald. Dit is de hoogst mogelijke certificering voor Wi-Fi professionals. Wereldwijd zijn er slechts 383 CWNE gecertificeerde Wi-Fi professionals waarvan 77 in EMEA en dus 7 in Nederland. Hiermee komt Herwin in een uiterst elite gezelschap.

Herwin maakt deel uit van een groep technische experts die in dienst zijn bij Alcadis. Deze technische professionals zijn in te huren om uw netwerkproject te ondersteunen. Zij kunnen als onderdeel van onze professional services u helpen meer omzet te genereren door bijvoorbeeld een site survey uit te voeren, een netwerk te ontwerpen of uw netwerk te monitoren.

CWNE Certificaat Herwin de Rijke

Leren van onze experts?

Bij Alcadis hechten wij veel waarde aan het overdragen van kennis. Naast het certificeren van onze partners organiseren wij regelmatig diverse seminars en webinars over de laatste ontwikkelingen in de markt en ons portfolio.