Team van Alcadis

project-aanmelden-banner-alcadis

Het team van Alcadis bestaat uit gedreven IT-professionals met de juiste kennis voor het realiseren van netwerkinfrastructuren binnen elke omgeving. Dankzij de kennis van onze commerciële en technische collega’s zijn wij een waardevolle partner voor service providers, operators en een breed partnerkanaal.

Om onze partners zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ligt er bij Alcadis een sterke focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Alcadis beschikt dan ook over gecertificeerde Netwerk Engineers en Accountmanagers voor de merken uit ons portfolio. Hierdoor zijn wij in staat om onze partners zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen om deze producten in de markt te zetten.

Gecertificeerde trainers

Alcadis beschikt over gecertificeerde trainers voor o.a. Alcatel-Lucent Enterprise, Ruckus, Brocade en Dell SonicWALL waardoor wij onze partners ook kunnen certificeren. Onze mensen zijn gecertificeerd voor:

  • ACFE, ACSE en ACSR voor Alcatel-Lucent Enterprise LAN, WLAN en datacenter networks.
  • SonicWALL CSSA en Advanced Sales.
  • Ruckus WiSE, ATP, High-density en WiSE SmartZone.
  • Brocade Professional IP Administrator (BPIPA) en Brocade Professional Ethernet Fabric IP Administrator (BPEFIPA 2017).

Naast de certificering van ons portfolio, beschikken onze mensen over tal van andere certificeringen van andere systemen of platformen. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij voldoende kennis in huis hebben voor projecten waarin onze producten met andere productenlijnen geïntegreerd worden. Ook ontwikkelen we zelf ondersteunende hardware en software om onze producten optimaal te laten functioneren. Zo zijn onze mensen gecertificeerd voor:

  • CWTS, CWNA, CWSP, CWDP en CWAP.
  • RedHat RHCSA.
  • Cisco CCNA en CCNP.

Seminar bijwonen?

Bij Alcadis hechten wij veel waarde aan het overdragen van kennis. Naast het certificeren van onze partners organiseren wij regelmatig diverse seminars en webinars over de laatste ontwikkelingen in de markt en ons portfolio.