Cloudwise versterkt netwerken op scholen met TP-Link switches

Cloudwise banner met TP-Link logo

Cloudwise helpt scholen met moderne ICT-oplossingen. Steeds meer scholen zijn namelijk op zoek naar manieren om onderwijs te bieden dat aansluit op de belevingswereld van hun leerlingen. De organisatie gelooft in de kracht van ICT voor modern onderwijs dat op de leerling is afgestemd. De producten van TP-Link bieden middelen om dit doel te bewerkstelligen, bijvoorbeeld de nieuwe switches van het merk.

RECENTE KLANTEN

  • Stichting Kerobei & SPO Venray
  • CBS Molenwaard
  • Stichting Orion

UITDAGINGEN

  • Veel gebruikers
  • Laag budget
  • Behoefte aan hoge internetsnelheden (1000 Mbps)

Basisonderwijs in Limburg

Stichting Kerobei en SPO Venray zijn twee grote basisonderwijsstichtingen in Limburg, met 25 vestigingen onder hun hoede met 8000 medewerkers/ gebruikers. Ze gebruiken netwerk-producten om modern onderwijs aan te bieden. De originele switches ondersteunden alleen snelheden van 10/100 Mbps, een upgrade was dus hard nodig. De oplossing was de TP-Link switch T2600G. Cloudwise gebruikt vaker TP-Link producten. Dit product heeft een vermogen van 384 W voor PoE access points. Bij het gebruik van het product profiteert de klant van goede hardware voor een goede prijs. Het resultaat? De klant was zeer te spreken over de stevige en stabiele hardware. Voor TP-Link heeft de ervaring met de hardware ertoe geleid dat ze het product nu ook bij andere projecten gaan inzetten.

Ook benieuwd naar de voordelen van TP-Link in het onderwijs?

De netwerkexperts van Alcadis denken graag met u mee! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en leidt het tot een net zo’n fijne samenwerking als met Cloudwise.