Vraag een Ruckus Cloud Wi-Fi demo aan!

Bent u ook zo benieuwd naar de mogelijkheden die Ruckus Cloud Wi-Fi u kan bieden – vraag dan nu snel een demo via ons aan! Aan de hand van een live demo laten wij u alle mogelijkheden en functionaliteiten van dit WLAN-managementplatform zien om u zo verder op weg te helpen dit product in de markt te positioneren.

Over Ruckus Cloud Wi-Fi

Ruckus Cloud Wi-Fi is het nieuwste WLAN-managementplatform voor het beheer van de access points van Ruckus. Het product neemt de complexiteit weg van zowel de implementatie als het beheer van het Wi-Fi netwerk. Bedrijven kunnen zo sneller reageren op de behoeftes die er zijn en Ruckus Cloud Wi-Fi verlaagt de druk op het IT-personeel.

De software van Ruckus is ideaal voor bedrijven met meerdere locaties. Doordat alle locaties in één overzichtelijk platform weergegeven en beheerd kunnen worden, is dit de ideale tool voor deze netwerkomgevingen. Daarnaast stelt het de locaties in staat om zelf inzicht te krijgen in het gebruik van het Wi-Fi netwerk wanneer dit gewenst is.

Wat is er allemaal mogelijk?

Ruckus Cloud Wi-Fi biedt vele mogelijkheden:

  • Eenvoudige beheertool voor alle access points van Ruckus op één of meerdere locaties.
  • Analytics en rapportages van het gebruik van het netwerk.
  • Eenvoudig en snel gastennetwerken opzetten.
  • Captive portal instellen met eigen look and feel en inlogprocedure zoals e-mail of social media login.
  • Kan beheerd worden door middel van de webinterface of mobiele applicaties.
  • Biedt performance en flexibiliteit.
  • Geen IT-kennis nodig, iedereen kan met dit Cloud platform werken.
  • En nog veel meer!

Vraag uw demo vandaag nog aan!

Nieuwsgierig geworden naar dit product? Vraag nu snel uw demo aan en onze productspecialist neemt u mee in Ruckus Cloud Wi-Fi. Wij komen uiteraard graag bij u op bezoek om onder het genot van een kopje koffie u een demo te geven, maar we kunnen u uiteraard ook op afstand, wanneer het u uitkomt, een live demo geven.

Vraag nu hier uw demo aan →