Ruckus kondigt de R750 aan: een indoor Wi-Fi 6 (802.11ax) access point voor ultra-dichte omgevingen

Ruckus R750

De Ruckus R750 is gebaseerd op de laatste Wi-Fi 6 standaard en overbrugt de prestatiekloof van ‘Gigabit’ Wi-Fi naar ‘multi-Gigabit’ Wi-Fi ter ondersteuning van de onverzadigbare vraag naar betere en snellere Wi-Fi. Het apparaat is een high-end dual-band, dual-concurrent Wi-Fi 6 access point (AP) die 8 spatial streams ondersteunt (4×4: 4 op 5 GHz, 4×4: 4 op 2,4 GHz). De R750, met OFDMA-, TWT- en MU-MIMO-mogelijkheden, beheert efficiënt tot 1024 clientverbindingen met een verhoogde capaciteit, verbeterde dekking en prestaties in ultra-dichte omgevingen. Bovendien zorgt multi-Gigabit ethernet ervoor dat de backhaul geen bottleneck is voor volledig gebruik van de beschikbare Wi-Fi capaciteit.

Veel mogelijkheden

Het AP is verder uitgerust met ingebouwde IoT-radio’s met BLE- en Zigbee-mogelijkheden. Bovendien is het product een converged AP waarmee klanten naadloos nieuwe draadloze technologieën kunnen integreren via een usb-poort.

De Ruckus R750 maakt het eenvoudig om betrouwbare, veilige en krachtige connectiviteit te leveren in transithubs, auditoria, conferentiecentra en andere drukke binnenruimten. Het AP is perfect voor gegevensintensieve streaming-multimediatoepassingen zoals 4K-videotransmissies, omdat latentiegevoelige spraak- en datatoepassingen worden ondersteunt met strenge servicekwaliteitseisen. Of u nu tien of tienduizend AP’s wilt gebruiken, de R750 is altijd eenvoudig te beheren via de fysieke en virtuele Cloudbeheeropties van Ruckus.

Interesse?

Het access point is nu beschikbaar op onze webshop! Bekijk snel de mogelijkheden voor uw project. Wilt u meer informatie over het AP of andere Ruckus producten? Kom in contact met onze experts via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.