Teltonika Networks producten, nu nóg voordeliger!

Teltonika Networks heeft een groot en divers assortiment om aan al uw internetwensen en -behoeften te voldoen. Genoeg keuze dus! Bovendien zijn de producten van Teltonika nú flink in prijs verlaagd. Ontdek de unieke voordelen van Teltonika in dit artikel en plaats direct uw bestelling. Hieronder lichten wij 7 apparaten van Teltonika toe die recent in prijs zijn verlaagd. Deze producten zijn ook te beheren met RMS.  Bekijk het assortiment van Teltonika op onze webshop voor alle verschillende opties!

RUTX50

De RUTX50 is een Industriële VPN Router met 5G-support. Garandeer de toekomstbestendigheid van uw netwerk met deze router dankzij backward compatibility met 3G en 4G én meerdere Gigabit Ethernet poorten. De router is perfect voor snelle en data-intensieve toepassingen, zoals bedrijfskritisch werk en livestreaming.

TRB500

De TRB500 is een Industriële 5G Gateway die is ontworpen voor zeer snelle datatransmissie met minimale latency. De gateway is backward compatible met 3G en 4G en daardoor toepasbaar in een grote hoeveelheid situaties. Het is en blijft een moderne en betrouwbare internetoplossing.

TSW100

De TSW100 is een Industriële Unmanaged PoE+ Switch. Lever nú niet alleen stabiele Gigabit Ethernet verbindingen via de 4x PoE+ poorten, maar ook 30 watt per poort met deze unieke Teltonika-oplossing!

Apparaten op afstand beheren

Eén van de unieke voordelen van Teltonika is dat u dankzij een Remote Management System (RMS) apparaten op afstand kunt beheren, zoals een router, gateway of switch. Wanneer u deze verbindt met IoT- of PLC-apparaten, stelt dit u in staat om vanuit huis de verbonden devices te bewaken en te beheren. Daarnaast kunt u aan de hand van de resultaten uw netwerk optimaliseren.

TSW200

De TSW200 is een Industriële Unmanaged PoE+ Switch met 2 SFP poorten voor langeafstand Fiber-optic communicatie. Gebruikers van de TSW200 profiteren daarnaast van 8x Gigabit Ethernet poorten en kunnen de switch inzetten als Power Source Equipment (PSE).

RUTX11

De RUTX11 is een LTE Cat 6 Industriële Router met 4x Gigabit Ethernet poorten die is ontwikkeld voor situaties waar een betrouwbare en snelle verbinding én een hoge gegevensdoorvoer een must-have is. Denk aan bedrijfskritische werkzaamheden.

RUTX12

De RUTX12 is een Dual LTE Cat 6 Industriële Router. Dankzij 2x built-in modems, naadloze mobile service switching en load balancing is deze router perfect voor situaties waar het verliezen van een verbinding géén optie is.

RUTX09

De RUTX09 is een LTE-A Cat 6 IoT router met dual-SIM functionaliteit, Carrier Aggregation en 4x Gigabit Ethernet poorten. De router is ontwikkeld als stabiele internetbron, zowel primair als back-up, en levert draadloze snelheden van 300 Mbps.

Bent u al overtuigd van onze producten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de webshop voor meer informatie of
neem contact op met onze Teltonika Product Specialist, Djustin de Kroon,
voor vrijblijvend advies via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.