Vakantie- en attractiepark Duinrell voorzien van volledig dekkend Wi-Fi netwerk met Ruckus

Duinrell in Wassenaar is voorzien van een volledig nieuw Wi-Fi netwerk met de producten van Ruckus. Het nieuwe netwerk dekt het volledige vakantie- en attractiepark om alle wereldwijde gasten te voorzien van een betrouwbare Wi-Fi verbinding. Het gehele netwerk is geïmplementeerd door Allinco.

Met jaarlijks 1,5 miljoen bezoekers is een goed werkend Wi-Fi netwerk essentieel. Zeker een netwerk dat ondersteuning kan bieden aan vele gelijktijdige bezoekers. Een betrouwbare verbinding is hierbij een tweede belangrijk onderdeel, want het kan niet zo zijn dat wanneer de bezoekers zich door het park heen bewegen, zij de verbinding verliezen of steeds opnieuw verbinding moeten maken.

De implementatie van een Wi-Fi netwerk in vakantie- en attractiepark Duinrell brengt uitdagingen met zich mee omdat het grotendeels outdoor is. Maar na een succesvolle implementatie van Allinco was al snel duidelijk dat Duinrell nu over een volledig dekkend Wi-Fi netwerk beschikt. Zowel de bezoekers als alle medewerkers kunnen nu ongehinderd gebruikmaken van het Wi-Fi netwerk.

Bekijk het up-to-date portfolio van Ruckus op onze webshop →

Bekijk de videocase van Duinrell

Benieuwd hoe het gehele project is verlopen? Bekijk dan onderstaande videocase.