Verkrijg nu ook real-time inzicht in uw Wi-Fi netwerk met MetaGeek Tonic

Het portfolio van MetaGeek is flink verandert per 1 mei 2022. Eye P.A. is alleen nog maar beschikbaar als onderdeel van een jaarlijkse subscription service. Report Builder wordt onderdeel van Chanalyzer… Bekijk ons recente artikel voor meer informatie. De oplettende lezer valt misschien op dat er ook een nieuw product onderdeel is van het portfolio van het merk: MetaGeek Tonic.

Wat is MetaGeek Tonic?

MetaGeek Tonic is een real-time Wi-Fi packet analyzer. Dit betekent dat gebruikers in real-time kunnen inzien welke packages ze binnenkrijgen op hun netwerk. Denk aan Data Frames, ACK’s, Authentication Frames, etc. De packages worden automatisch gecategoriseerd voor gebruiksgemak.

En dat is niet het enige

Tonic registreert, berekent en volgt Airtime Usage. Met de software kunt u gemakkelijk zien welke AP’s en clients -langzaam zijn, -zichzelf herhalen of kostbare tijd op het Wi-Fi-kanaal verbruiken. Eenvoudige pijlen geven aan wie het 802.11-frame heeft verzonden. Kleurrijke labels laten zien wat voor soort frame het was. Wi-Fi-gesprekken volgen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wanneer u een Wi-Spy DBx inplugt heeft u de tools om een Layer 1 Spectrum Analysis uit te voeren. Ontdek bronnen van niet-Wi-Fi-interferentie en meet de congestie van Wi-Fi-kanalen vanuit een onbewerkt RF-perspectief.

Hoe kunt u profiteren van Tonic?

Het product is beschikbaar als onderdeel van de MetaGeek Enterprise Suite – een jaarlijkse subscription service. Bij de bundel zitten ook Eye P.A. en Chanalyzer ingegrepen. Om Tonic te kunnen gebruiken is het verder belangrijk om een USB Wi-Fi adapter te hebben voor packet capture. De TP-Link Archer T9UH v2 is een goede keuze bij Alcadis bijvoorbeeld. Om het de partners van Alcadis gemakkelijk te maken bieden we MetaGeek Enterprise Suite niet alleen los aan, maar ook als bundelaanbieding:

Meer informatie? Bekijk de website van MetaGeek over MetaGeek Tonic of neem contact op met ons experts via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.  Er is ook een demo beschikbaar die u in staat stelt om het product twee weken kosteloos te testen.