Word IgniteNet Specialist

Word Ignitenet Specialist met de gratis online trainingen van IgniteNet

Het is vanaf nu mogelijk om gratis online trainingen te volgen in het portal op de website van IgniteNet. Hiermee kunt u overal ter wereld in uw eigen snelheid meer leren over de producten van IgniteNet.

Bij deze producten ligt de nadruk op eenvoud, gebruikersgemak en prestaties.  IgniteNet biedt de eenvoudigste en goedkoopste manier om uw netwerk te laten groeien. Of u nu een bedrijfsnetwerk opzet in een zakelijke omgeving of een point-to-point installeert om een lange afstandsverbinding op te zetten, IgniteNet biedt de perfecte oplossing tegen een betaalbare prijs. Dit komt mede door  een uitgebreid portfolio dat bestaat uit die bestaat uit diverse access points, switches en point-to-point producten. Al deze producten kunnen beheerd worden via één centraal platform: de IgniteNet Cloud Controller.

Door deel te nemen aan de training vergroot u het gebruiksgemak en kunt u zichzelf IgniteNet Specialist noemen. Na het succesvol afronden van alle delen van de training ontvangt u een certificaat.

Meld u op de website van IgniteNet aan en ga aan de slag met uw gratis trainingen →