EnGenius: Aan de slag met Wi-Fi 7

EnGenius introduceert als één van de eerste fabrikanten een Wi-Fi 7 Access Point, de ECW536. Om dat te vieren nodigen we huidige en nieuwe partners 11 december uit bij ons op kantoor in Houten om alles te weten te komen over de mogelijkheden die Wi-Fi 7 brengt.

Het zijn er namelijk een áántal: 4.8x hogere snelheden dan Wi-Fi 6, een nieuwe Ghz-band, een verhoging van MIMO-streams, Multi-Link Operation (MLO), Preamble Punctering en nog veel meer! Niet voor niets wordt Wi-Fi 7 “the next major generational Wi-Fi technology evolution” genoemd door de Wi-Fi Alliance. Het is NU het moment om meer te leren over Wi-Fi 7, voordat uw concurrenten u inhalen.

“Het is NU het moment om meer te leren over Wi-Fi 7, voordat uw concurrenten u inhalen.”

Wat gaat u leren in de sessie?

In de sessie zoomen we in op Wi-Fi 7 gefocust op de ECW536 van EnGenius. Alcindo Ferreira en Onno Annema, respectievelijk Field Application Engineer en Country Sales Manager bij EnGenius, zijn uitgenodigd om deelnemers mee te nemen langs EnGenius’ belangrijkste observaties bij de ontwikkeling van een Wi-Fi 7 apparaat en tips hoe u de nieuwe Wi-Fi generatie het beste kan inzetten.

Dus…

  • Nieuwe, unieke features van Wi-Fi 7
  • Wat is mogelijk met Wi-Fi 7 en wat nog niet?
  • Tips en tricks om Wi-Fi 7 als één van de eerste in te zetten op de markt

Voor wie is het seminar bedoeld?

Huidige en nieuwe partners van Alcadis. Er komt zowel een engineer als Sales manager van EnGenius, dus voor beide groepen is het interessant om deel te nemen aan deze sessie.

 Goed om te weten

  • Datum en duur: 11 december, 12.00 – 14.00. Lunch is inbegrepen.
  • Locatie: Vleugelboot 8, 3991 CL Houten
  • Kosten: De sessie is gratis
  • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00