Omada Pro Launch Party: Ontdek de gloednieuwe oplossing voor de Enterprisemarkt van TP-Link

Bent u al bekend met Omada Pro? Deze gloednieuwe, Enterprise-level productfamilie is NU beschikbaar bij uw favoriete TP-Link distributeur, Alcadis. Pro ondersteunt onder andere Wi-Fi 7 en verschillende Layer 2+ features. We kunnen ons voorstellen dat Pro haaks staat op het beeld dat u van TP-Link heeft. Ter verduidelijking organiseren we daarom een gratis Launch Party bij ons op kantoor op donderdag 29 februari.

 Hoe ziet de Launch Party eruit?

  • Stel al uw vragen aan de Pre-Sales Consultant, Eric Mulder, en Channel Director B2B, Frank Damen, van TP-Link.
  • Ga live aan de slag met verschillende demo’s van Omada Pro
  • Kom in contact met mede en- toekomstige gebruikers van TP-Link
  • Ontvang een gratis lunch

 Wat is Omada Pro?

We noemde het al eventjes in de inleiding. Omada Pro of simpelweg Pro is een Enterprise-level productfamilie. Access points, switches, routers, controllers, … Niet alleen ranken ze individueel als de best presterende op de markt. Ze sluiten ook naadloos op elkaar aan. Zo kan de AP9670, een Wi-Fi 6 AP, beheerd worden met de Omada Pro Software of Cloud-Based Controller.

Omada Pro is launching partner van Wi-Fi 7. Dit is ook duidelijk merkbaar in het Pro-aanbod. De Omada Pro AP9778 is bijvoorbeeld één van de eerste Wi-Fi 7 AP’s op de markt. Wilt u nu aan de slag gaan met Wi-Fi 7? Dan is de AP9778 de beste en meest voordelige keuze voor uw organisatie.

Bekijk onze webpagina over Omada Pro voor een sneakpeak →

“Think differently.”

Het thema van de dag is “think differently”. Pro is een totaal nieuwe richting voor TP-Link. Niet eerder focuste het merk zich zo erg op de Enterprisemarkt.

Hybride event

De Launch Party is zowel fysiek als digitaal te volgen. Laat het ons weten als u graag deel wilt nemen maar jammer genoeg niet fysiek aanwezig kan zijn via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl. Dan bekijken wij de mogelijkheden.

Voor wie is het event bedoeld?

Huidige en nieuwe partners van Omada Pro. Zoals eerder genoemd is Pro gloednieuw en een unieke oplossing. De Launch Party is het perfecte moment om in te stappen voor nieuwe partners EN ideaal om meer te leren over de toekomstplannen van TP-Link voor huidige partners.

Goed om te weten

  • Datum en duur: 29 februari 2024, 10.00 – 14.00. Lunch is inbegrepen.
  • Locatie: Vleugelboot 8, 3991 CL Houten. Online deelname is ook mogelijk.
  • Kosten: Het event is gratis
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00