Alcadis Best Distributor of the Year Ruckus Wireless

Op de jaarlijkse Big Dog Conference in Rome heeft Ruckus Wireless Alcadis benoemd tot 2014 Best Distributor of the Year. Alcadis ontvangt deze award vanwege de door hen gerealiseerde groei in het aantal partners en Wi-Fi projecten.

Gezamenlijke geschiedenis

Sinds Alcadis en Ruckus Wireless in 2007 een partnership zijn aangegaan hebben beide ondernemingen een sterke groei doorgemaakt. Dit realiseren zij door een sterke focus op Wi-Fi te leggen met de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless en de kennis en expertise die Alcadis toevoegt aan hun kanaal. Partners in de Benelux worden hiermee voorzien van hardware en services om hen optimaal in staat te stellen hun WLAN projecten succesvol aan te vangen en te realiseren. Steeds meer service providers, integrators en eindklanten kiezen hierdoor voor de oplossingen van Ruckus Wireless.

Als netwerk specialist en value added distributor investeert Alcadis in professional services om hun partners te ondersteunen met kennis en services. Alcadis is Authorized Training Center waardoor het partners kan trainen en certificeren. Big Dog partners betrekken Alcadis in een vroeg stadium bij hun Wi-Fi projecten om oplossingen te positioneren bij de klant, het netwerk te ontwerpen, te ondersteunen bij site surveys en technische support. Met getrainde netwerkengineers en accountmanagers is Alcadis erop ingeregeld om haar partners van begin tot eind bij hun netwerkprojecten te kunnen ondersteunen.

Wederzijdse commitment

“Alcadis en Ruckus Wireless werken al jarenlang succesvol samen. Door wederzijds commitment is er de afgelopen jaren gezamenlijk gewerkt aan het opzetten van een sterk partnerkanaal, met name door de kennis en expertise  rondom onze oplossingen vanuit Alcadis richting de partners en hun klanten. In 2014 heeft Alcadis opnieuw een uitzonderlijke groei weten te realiseren en vandaar dat de award voor Best Distributor of the Year hen volledig toekomt”, aldus Fred Voogt, Regional Sales Manager Netherlands bij Ruckus Wireless.

“We zijn erg vereerd met deze benoeming. De producten van Ruckus Wireless stellen ons partnerkanaal in staat om kwalitatieve WLAN-infrastructuren te realiseren en we zijn dan ook erg enthousiast over onze samenwerking. De komende jaren zullen wij ons blijven toeleggen om onze partners zo goed mogelijk te ondersteunen door te investeren in kennis en services”, zegt Joop Ausma, Salesmanager bij Alcadis.

Over Ruckus Wireless

Het Amerikaanse bedrijf Ruckus Wireless is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur. Dankzij gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.