Alcadis lanceert nieuwe webshop

Alcadis vernieuwde webshop

Het is eindelijk zover: de nieuwe webshop van Alcadis is live! Het team van Alcadis heeft ondanks deze roerige tijden niet stilgezeten. Op de achtergrond hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe webshop. En laten we eerlijk wezen: de webshop van Alcadis was ook wel écht aan vervanging toe. We zijn dan ook erg trots dat we de nieuwe webshop eindelijk kunnen tonen aan ons waardevolle partnerkanaal.

Sneller de juiste producten zoeken én vinden
De nieuwe webshop is er qua vormgeving, snelheid en gebruiksvriendelijkheid enorm op vooruit gegaan. De zoektocht naar het juiste product is een stuk makkelijker gemaakt. Vanuit het menu kunt u doorklikken op merk of u kunt uw zoektocht starten vanuit de productgroep en met behulp van de filteropties het product naar wens vinden.

Veel meer handige functionaliteiten voor partners
De nieuwe webshop zorgt ook voor veel meer gebruiksvriendelijke en handige functionaliteiten voor onze partners. Zo is het nu mogelijk om op productpagina’s vragen te stellen over het desbetreffende product en kunnen partners een e-mailadres achterlaten bij producten die niet op voorraad zijn. Wij geven dan een seintje zodra er weer voorraad is.

Ook de mogelijkheden van het partneraccount zijn uitgebreid. Zo is het nu mogelijk om:

  • De status van bestellingen bekijken.
  • De facturen van bestellingen opzoeken en downloaden.
  • Eerder geplaatste bestellingen met één muisklik opnieuw te plaatsen.
  • Favoriete producten toe te voegen aan lijsten, zodat deze gemakkelijk en snel terug zijn te vinden in het partneraccount.
  • Offertes aan te vragen en openstaande en gesloten offertes te bekijken.

Met onze nieuwe webshop willen we het bestelproces voor onze partners vereenvoudigen en versnellen. De aankomende tijd gaan we webshop nog verder optimaliseren én uitbreiden.

“We hebben er lang aan gewerkt om er zeker van te zijn dat we onze partners op de allerbeste manier kunnen voorzien van de juiste informatie en het grootste bestelgemak.”, zegt Hans van Elsen, CTO van Alcadis B.V. in Houten. Voor nu nodigen we iedereen uit om een kijkje te nemen op de geheel vernieuwde webshop van Alcadis.

Goed om te weten: partners die al in het bezit waren van een webshopaccount, dienen een nieuw wachtwoord aan te vragen via “wachtwoord vergeten”. Inmiddels zijn alle partners hiervan op de hoogte gesteld. Partners die nog geen inloggegevens hadden van de webshop, kunnen zich aanmelden via het formulier op deze pagina.

Heeft u vragen of feedback over onze nieuwe webshop? Laat het dan gerust weten via marketing@alcadis.nl.