CWNE

Alcadis engineer Marcel van Krieken behaalt hoogst mogelijke certificering voor Wi-Fi professionals

Het is feest bij ons op kantoor! Marcel van Krieken, Support Engineer bij Alcadis, heeft zijn CWNE-certificering gehaald. Deze prestatie is zeer bijzonder. Er zijn minder dan 500 engineers ter wereld met een CWNE-certificering. Van Krieken is de achtste die het certificaat haalt in Nederland. Hij behoort daarmee tot de allerbeste in zijn vakgebied.

De certificering laat zien dat de engineer alle relevante vaardigheden beheerst om draadloze netwerksystemen te beheren, installeren, configureren, problemen op te lossen en te ontwerpen. CWNE-houders hebben verder een diepgaand begrip van protocolanalyse, inbraakdetectie en -preventie, prestatie- en QoS-analyse, spectrumanalyse en -beheer en geavanceerd ontwerp. De afkorting CWNE staat niet voor niets voor Certified Wi-Fi Network Expert.

CWDP-certificaat

Netwerk Engineer Bas Oddens heeft zijn CWDP-certificering gehaald. CWDP of Certified Wireless Design Professional is een stap richting de CWNE-certificering. CWDP-houders zijn in staat om een grondig site-onderzoek uit te voeren, end-to-end beveiliging te ontwerpen en uw ontworpen netwerk te valideren. Wij zijn zeer trots op beide mannen en de expertise die zij brengen in onze werkzaamheden. Laat uw netwerk ook tot een nieuwe hoogte brengen – samen met Alcadis.