Laptop met Ruckus Analytics

5 redenen waarom Ruckus Analytics uw werk makkelijker maakt

Eén van de nieuwste diensten van Ruckus is Ruckus Analytics, een Cloud service voor netwerkintelligentie en servicegarantie. Aangedreven door machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI), helpt het IT-teams om goede, snelle netwerkservice te bieden. Wij hebben 5 redenen uiteengezet waarom Ruckus Analytics het verschil maakt:

1. Automatiseer handmatige taken

Het kost IT-medewerkers over het algemeen veel tijd om een netwerk draaiende te houden. Denk aan taken als het bekijken van logbestanden en rapporten om inzicht te krijgen in het netwerk. Met de geavanceerde analyse-tools van Ruckus Analytics worden dit soort inzichten automatisch verwerkt en geclusterd, zodat u alleen een blik hoeft te werpen op de bruikbare inzichten.

2. Versnel troubleshooting

De service maakt het mogelijk om een snellere probleemoplossing te geven op basis van gedetailleerde analyses. Helpdesktickets kunnen zo sneller worden gesloten, zodat ze zich niet opstappelen. Mean Time to Resolution (MTTR), een belangrijke prestatiemaatstaf, gaat middels Ruckus Analytics geheid omlaag.

3. Verminder het aantal service-beïnvloedende incidenten

IT-medewerkers bevinden zich vaak in een reactieve modes en reageren pas op problemen als ze een groot aantal gebruikers treffen. De geavanceerde tools van Ruckus Analytics kunnen netwerkafwijkingen identificeren voordat ze service-beïnvloedend worden, zodat IT-medewerkers ruim op tijd actie kunnen ondernemen om incidenten te stoppen.

4. Helpt IT-medewerkers om prioriteiten te stellen

Ruckus Analytics clustert service-incidenten automatisch op ernst, zodat IT de meest kritieke problemen als eerste kan aanpakken. De door de gebruiker ervaren downtime wordt met deze aanpak geminimaliseerd.

5. Bewaakt de netwerkstatus

Zonder de juiste tools kan het meten van netwerkprestaties een hele klus zijn. Met de nieuwe tool van Ruckus kunnen IT-medewerkers SLA-drempel definiëren en deze automatisch bewaken, zodat het team precies weet hoe gebruikers het netwerk ervaren en of nieuwe veranderingen het gewenste effect hebben.

Dat zijn 5 redenen waarom u het beste voor Ruckus Analytics kunt kiezen, zodat u het meeste haalt uit uw Ruckus netwerk. Heeft u nog vragen over de service? Of over andere Ruckus producten? Onze Ruckus experts staan klaar om te helpen. Neem contact op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125. We bieden de service ook aan via onze webshop.