Welke Cloud-opties heeft u bij Commscope Ruckus?

Ruckus Cloud, Ruckus Cloud Wi-Fi, Cloudpath, … de Cloud is onlosmakelijk verbonden met het Amerikaanse merk. Zowel in naam als in technologie. Wist u bijvoorbeeld dat Ruckus Analytics ook een Cloud-service is? In dit artikel brengen we u up-to-speed met alle opties voor uw organisatie;

Wat is Ruckus Cloud?

We starten met Ruckus Cloud. De Management-as-a-Service oplossing wordt ook wel Ruckus Cloud Wi-Fi of Ruckus Cloud Controller genoemd. Met het product zijn gebruikers in staat om hun netwerk op afstand te beheren, configureren en troubleshooten. Op zeer gemakkelijke wijze. In één oogopslag ziet u de gezondheid van uw netwerk of kunt u de historische gegevens van de netwerkgebruikers bestuderen.

De service is ook beschikbaar als gratis mobiele app voor iOS en Android. Meer informatie? Bekijk de productpagina op onze website.

Wat is Cloudpath?

Cloudpath is een Cloudservice die veilige bekabelde en draadloze netwerktoegang biedt voor BYOD, gastgebruikers en apparaten die eigendom zijn van IT. De service stroomlijnt het verbinden van apparaten op het netwerk en beveiligt elke verbinding met krachtige Encryption. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor op een school om studenten en docenten veilige toegang tot het Wi-Fi netwerk te geven.

*Cloudpath heet voluit Cloudpath Enrollment System

Bekijk deze video voor meer informatie →

Wat is Ruckus Analytics?

Ruckus Analytics is een Cloudservice voor netwerkintelligentie en servicegarantie. De service maakt gebruik van machine learning (ML) om automatisch service-incidenten te identificeren. AI categoriseert de incidenten op ernst voor het netwerk. Troubleshooting wordt daardoor een stuk eenvoudiger. U krijgt verder bij gebruik uitgebreid en duidelijk inzicht in uw netwerk met informatieve dashboards.

Analytics is compatibel met Ruckus Cloud én SmartZone 5.1.2 en hoger. Op onze website vind u meer informatie en een gratis trial.

Wat is Virtual SmartZone?

Virtual SmartZone of vSZ is een virtuele WLAN-Controller waarmee u uw access points vanuit een datacenter of “onsite” kunt beheren en managen. SmartZone ondersteunt tot wel 30.000 access points en biedt ondersteuning aan 300.000 Wi-Fi gebruikers per vSZ-H cluster. Het is daardoor geschikt voor veel omgevingen. Het product is beschikbaar in twee variaties:

  1. Virtual SmartZone – Essentials (vSZ-E): voor midden en- kleine bedrijven
  2. Virtual SmartZone – High Scale (vSZ-H): voor Enterprises en Service Providers

Veel van de genoemde producten zijn beschikbaar op onze webshop. Neem dus vooral een kijkje. Vragen of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze Ruckus experts via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.