Ruckus Analytics 2.0 levert nóg krachtigere netwerkanalyses

Een jaar geleden is Ruckus Analytics geïntroduceerd. Deze nieuwe cloud service is razendsnel gegroeid in populariteit. De kracht van Ruckus Analytics ligt in het vermogen van het systeem om automatisch netwerkincidenten te detecteren zonder enige menselijke tussenkomst. Ruckus Analytics genereert elke dag ongeveer 80.000 inzichten. De hoofdoorzaak en aanbevelingen worden automatisch gegenereerd zodat het IT-team snel kan handelen om de situatie te verbeteren.

Wat is er nieuw in Ruckus Analytics 2.0

Met de release van Ruckus Analytics 2.0 zijn de volgende features beschikbaar gekomen:

 • Het dashboard bevat nu een topologieweergave. Hierin worden de fysieke connecties tussen switches en access points en andere bekabelde apparaten weergegeven.
 • Meer inzicht in de switches. VLAN configuratie mismatches, geheugenlekken en PoE stroomonderbrekingen worden nu automatisch gemarkeerd.
 • Er is een nieuw PoE-gebruiksschema toegevoegd. Dit schema geeft inzicht in het PoE-gebruik van de switches in het netwerk.
 • De minimale controller en switch versie is veranderd. U dient nu minimaal te beschikken over 5.2.1 en 8.0.95 of later, om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functies.

Meer inzicht in het bekabelde netwerk

De nieuwste release van Ruckus Analytics geeft gebruikers nog meer inzicht in hun bekabelde netwerk. Het automatisch markeren van VLAN mismatches bespaart het IT-team al gauw dagen, zo niet weken aan werklast.

Ruckus Analytics bewaakt ook het gebruik van het switch-geheugen. Krachtige algoritmen baseren dynamisch het geheugengebruik van een individuele switch, signaleren afwijkende werking en voorspellen een storingsdatum als het huidige geheugengebruik voortduurt. Het IT-team kan hierdoor proactief aan de slag en downtime voorkomen.

De interactieve netwerktopologieweergave geeft een fysiek verbindingsdiagram voor het netwerk en nuttige informatie zoals de naam van de leverancier, het switchmodel en de versie.

Ruckus Analytics 2.0 Topology

Wilt u ook ervaren hoeveel tijd uw IT team zou kunnen besparen dankzij Ruckus Analytics 2.0

Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze netwerkexperts vertellen u graag meer!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*