Nieuwe functionaliteiten in SO Review beschikbaar

SO Connect heeft nu nieuwe functionaliteiten voor SO Review beschikbaar gesteld om hun product nog verder te verbeteren. Met SO Review is het heel eenvoudig om alle reviews over een bedrijf overzichtelijk weer te geven.

De volgende functionaliteiten zijn nu beschikbaar:

  • Een verbeterde overzichtspagina. Nieuwe ‘card’ items zijn toegevoegd om het SO Review dashboard overzichtelijker en functioneler te maken. Ook wordt nu TripAdvisor en een tevredenheidsscore weergegeven op het dashboard.
  • Ranglijst van concurrenten. Op de concurrentenpagina vindt u nu realtime TripAdvisor-raking van uw geselecteerde concurrent en hun toename of afname in positie gedurende de geselecteerde periode.

Over SO Review

SO Review is de beste en eenvoudigste review tool voor o.a. restaurants of hotels. SO Review stelt bedrijven in staat om de ranking op reviewsites te verbeteren door middel van een all-in-one dashboard. Met een duidelijk overzicht worden alle inkomende reviews weergegeven op alle verschillende review platformen om snel te kunnen zien welke er opgevolgd moeten worden. Door het nemen van de juiste acties die de gasttevredenheid verhogen en gasten uitnodigen om een beoordeling te schrijven helpt bedrijven bij het verkrijgen van een hogere rangorde in de markt.