SonicWall brengt haar firewall-prestaties tot een nieuwe hoogte met drie nieuwe NSsp en NSa modellen

Het is geen geheim dat wij zeer overtuigd zijn van de kwaliteit van de huidige SonicWall Generatie 7 Firewalls. De producten zijn koplopers in de markt. Nog nooit was een productlijn zo compleet. Met de introductie van drie nieuwe high-performance modellen, de NSa 5700, NSsp 10700 en NSsp 11700, zet SonicWall zichzelf weer op de kaart.

President en CEO Bill Conner benoemt over de firewalls “als teken van onze toewijding om een portfolio te ontwikkelen dat aan uiteenlopende behoeften voldoet, kondigen we met trots de voltooiing aan van een uniforme basis die onze klanten helpt te beschermen met meer eenvoud, flexibiliteit en kosteneffectiviteit dan ooit tevoren.” Deze basis wordt nu aangevuld met de NSa 5700, NSsp 10700 en NSsp 11700, een drietal firewalls ontworpen om grote, complexe netwerken te beschermen.

Hoge presentaties met NSsp

De producten leveren hoge prestaties op verschillende vlakken. Threat throughput bijvoorbeeld (27 op de 10700, 35 Gbps op de 11700), IPS (28-, 37- Gbps) en VPN-prestaties (23-, 27- Gbps). De NSsp 10700 en NSsp 11700 bieden beide verder 100G-, 25G- en 10G-connectiviteit. Deze hogere poortdichtheid, in combinatie met hardware redundancy, stellen gebruikers in staat om minder apparaten aan te schaffen en tegelijkertijd veiligere verbindingen te ondersteunen naarmate hun netwerken groeien.

Om middelgrote bedrijven en organisaties te helpen kondigt SonicWall ook de NSa 5700 aan. Het nieuwe lid van de NSa-familie versnelt netwerkprestaties met nieuwe standaarden in firewall-doorvoer (28 Gbps) en threat prevention throughput (15 Gbps). Deze verbetering wordt aangevuld met vergelijkbare verhogingen van de IPS (17 Gbps) en VPN (15 Gbps) snelheden.

Stop de meest geavanceerde cyberaanvallen

In het bezit van één van de nieuwste SonicWall TZ-, NSa-, NSsp- of NSv-firewalls, kunnen organisaties onmiddellijk gebruikmaken van de kracht van de multi-engine Capture Advanced Threat Protection (ATP) sandbox-service om de meest geavanceerde cyberaanvallen van vandaag, waaronder ransomware, te stoppen. De technologie maakt gebruik van gepatenteerde Real-Time Deep Memory Inspection.

De producten zijn nog niet leverbaar. Tot die tijd kunt u wel genieten van de rest van de Gen 7 Firewalls. Alcadis heeft recent de meestgestelde vragen over deze generatie op een rij gezet – ontdek de productlijn nú. Andere vragen over Gen 7 of SonicWall? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ze op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.