Zomerpromotie SonicWall JBL

Ontvang een gratis JBL speaker bij besteding van 1.000 euro aan SonicWall producten!

SonicWall Summer Promotie JBL

Deze zomer belooft een ware sportzomer te worden. Naast het EK voetbal, kunt u in de aankomende maanden genieten van de Tour de France, de Olympische Spelen, Wimbledon en uiteraard de Grand Prix op het circuit in Zandvoort! Daar wilt u toch ook niks van missen tijdens uw zomervakantie? Met SonicWall delen we niet alleen onze liefde voor (de kleur) Oranje, maar ook onze liefde voor sport en toffe gadgets. En daarop hebben we iets tofs bedacht: bij aanschaf van 1.000 euro aan SonicWall producten ontvangt u een gratis JBL Tuner 2 speaker!

Wat houdt de SonicWall Promotie in?

Als u tussen 18 juni en 16 juli een bestelling plaats van minstens 1000 euro aan SonicWall producten, ontvangt u gratis een JBL Tuner 2 speaker. Met de JBL Tuner 2 kunt u genieten van al uw favoriete radiozenders via digitale DAB/DAB+ en FM-frequenties. Bovendien kan de speaker gemakkelijk verbonden worden met uw smartphone of laptop dankzij de bluetooth verbinding. Daarnaast is de speaker waterproof. Zo kunt u de JBL Tuner 2 zelfs meenemen naar het strand of zwembad zonder dat u bang hoeft te zijn dat de speaker nat wordt. Dankzij de 12 uur lange accutijd hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat uw apparaat zomaar uit zal vallen. Kortom, de JBL Tuner 2 is perfect voor het volgen van uw favoriete sport tijdens uw vakantie.

Wat zijn de actievoorwaarden van de SonicWall Promo?

Aan de SonicWall promotie zijn een aantal voorwaarden verbonden. Hieronder leest u wat de voorwaarden zijn:

  • De actieperiode loopt tussen 18 juni en 31 augustus, zolang de voorraad strekt.
  • SonicWall producten kunnen alleen telefonisch of per e-mail worden besteld
  • De minimale besteding aan SonicWall producten bedraagt 1000 euro exclusief BTW
  • Per reseller maximaal 1 speaker!
  • De JBL Tuner 2 speakers zijn beschikbaar in 2 kleuren: zwart en wit. Vanwege de populariteit kunnen we helaas geen garanties geven op voorkeuren.
  • Voor de actie geldt OP=OP. Wees er dan ook snel bij!
  • Wijzigingen voorbehouden

Hoe kan ik gebruik maken van de promo?

Zoals in de actievoorwaarden aangegeven, is deze promotie alleen offline beschikbaar. Dit houdt in dat u uw bestelling telefonisch of per e-mail moet doorgeven. Wilt u gebruikmaken van deze spectaculaire SonicWall Promo? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 030-65 85 125 of te mailen naar sales@alcadis.nl