Alléén geldig in oktober: 2 aantrekkelijke SonicWall promo’s

SonicWall Promo TZ570 TZ670

Nu de maatregelen van de overheid weer strikter worden en iedereen massaal gaat thuiswerken, wordt security weer het gesprek van de dag! Want thuiswerken, dat gebeurt helaas nog lang niet altijd veilig. Hierdoor kan bedrijfsgevoelige en geheime informatie zomaar gehackt worden met alle gevolgen van dien. Om in deze vreemde tijden de verkoop van beveiligingsoplossingen een extra boost te geven, hebben we nu twee aantrekkelijke SonicWall promo’s.  Maar let op, deze promo’s zijn alléén geldig in oktober.

Promo 1: extra korting op de nieuwe Next Generation Firewalls TZ570 en TZ670

Voor iedere bestelling deze maand van de nieuwe TZ-series kunt u profiteren van extra korting! Bovendien zijn er voor volume bestellingen vanaf 5 stuks additionele kortingen mogelijk!

De nieuwe SonicWall TZ-serie is de eerste kleine (desktop) vormfactor, zakelijke, diepe pakketinspectie-firewall op de markt met multi-gigabit-interfaces (10G / 5G / 2,5G). De nieuwe TZ-productlijn is voorzien van de modernste hardware die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van kleine bedrijven en moderne software gedefinieerde branches.

Key features TZ570 en TZ670:

  • Tot 2,5 Gbps prestaties voor bedreigingspreventie
  • 10GbE-interfaces
  • 11ac Wave 2 Wireless
  • Ingebouwde opslag uitbreidbaar tot 256 GB
  • Optionele redundante voeding
  • USB 3.0 supersnelle poorten voor 5G / LTE USB-modems

Bekijk de TZ570 en TZ670 in onze webshop voor meer informatie, afbeeldingen en datasheets!

Promo 2: extra korting op dealregistraties

Iedere dealregistratie tot het einde van oktober 2020 kan genieten van extra korting! Niet in combinatie met bestaande promoties. Projecten van meerdere klanten mogen gecombineerd worden in één dealregistratie om aan de voorwaarde van €7.500 te voldoen.

Wilt u meer weten over deze nieuwste firewalls of (één van deze SonicWall promo’s ?) Neem dan contact op met de productspecialisten van Alcadis! Dit kan telefonisch door 030-65 85 125 te bellen of een e-mail naar sales@alcadis.nl te sturen.