Oxford University biedt veilig en betrouwbaar netwerk aan met SonicWall

Oxford University maakt gebruik van de SonicWall firewalls en netwerk management tools om het verkeer op het netwerk te beheren én om de groeiende gegevens van de studenten en onderzoekers te kunnen beheren.

De SonicWall NSA en Analyzer tools bieden de universiteit meer flexibiliteit in het toewijzen van bandbreedte aan de gebruikers van het netwerk en zorgt voor een betere toegang tot de diensten die de universiteit aanbiedt. Voorheen hadden de studenten en werknemers moeite om online te komen en kregen moeilijk toegang tot de diensten die worden aangeboden. Oxford University is nu in staat om verkeer op het netwerk te analyseren, waardoor iedereen toegang krijgt tot het netwerk. Het netwerk geeft ondersteuning aan 40.000 studenten en wetenschappers.

Veilig en betrouwbaar netwerk

De vraag naar het netwerk is de afgelopen jaren erg gegroeid, mede als gevolg van de toename van de online media. De studenten maken ook veel meer gebruik van apparaten die toegang willen tot het netwerk. Gemiddeld gebruiken studenten 3 apparaten op het netwerk. Om iedereen te voorzien van een veilig netwerk zijn de producten van SonicWall ingezet.

De keuze voor SonicWall

De producten van SonicWall bieden de universiteit een veilig en betrouwbaar netwerk. Zo kunnen alle studenten en medewerkers veilig gegevens met elkaar uitwisselen en gebruik maken van de diensten die de universiteit aanbiedt. De firewalls van SonicWall bieden een goede beveiliging op het netwerk waardoor er geen virussen en hedendaagse virtuele bedreigingen op het netwerk ontstaan.