Nu ook de MetaGeek Chanalyzer Essential bundel beschikbaar in onze webshop

LET OP! Zowel de inSSIDer Office Essential bundel als de MetaGeek Chanalyzer Essential bundel zijn niet meer beschikbaar. Profiteer in plaats daarvan van de MetaGeek Complete Bundel of de verschillende, andere MetaGeek producten op onze webshop.

Naast de inSSIDer Office Essential bundel hebben wij nu ook de MetaGeek Chanalyzer Essential bundel toegevoegd aan onze webshop. Deze bundel biedt u professionele en uitgebreide tools om uw netwerk in kaart te brengen, interferentie bronnen te identificeren en uitgebreide rapportages te maken om voor een optimale Wi-Fi verbinding te kunnen zorgen.

De Chanalyzer Essential Bundel biedt eenvoudige en krachtige tools voor het uitvoeren van draadloze troubleshooting. Deze bundel combineert de Wi-Spy’s mogelijkheid om RF-data in kaart te brengen en geeft inzicht in hoe Wi-Fi apparaten, zowel Wi-Fi als non-Wi-Fi apparaten, het netwerk beïnvloeden. Plus, het opsporen van mysterieuze apparaten die voor interferentie op het netwerk zorgen middels de Device Finder 2.4 GHz Directional Antenne en u kunt op maat gemaakte rapportages uitdraaien met de Report Builder. Kortom alles wat u nodig heeft voor het leveren van betrouwbare netwerken.

De bundel

De MetaGeek Chanalyzer Essential bundel bestaat uit de volgende producten:

  • Chanalyzer software
  • Wi-Spy DBx dual-band (2.4 GHz en 5 GHz) spectrum analyzer
  • Device Finder
  • Report Builder Accessory