Omada VS Omada Pro: ontdek het verschil en upgrade uw netwerk

Omada heeft afgelopen jaar de Pro lijn geïntroduceerd die meer mogelijkheden biedt. Omdat het portfolio steeds meer tractie in de markt begint te krijgen, willen we u in dit artikel informeren over de verschillen tussen Omada en Omada Pro én delen we  redenen waarom u zou moeten kiezen voor Omada of Omada Pro. Wilt u weten hoe Omada Pro uw netwerk kan optimaliseren? Lees dan snel verder. 

Waarom kiezen voor Omada Pro?

Omada Pro is bedacht om te kunnen voldoen aan de behoeften van de moderne wereld. Moderne en hybride werkmodellen vragen om meer flexibiliteit, veiligheid en de nieuwste technologieën in organisaties. Omada Pro is dé high-end productlijn van Omada, speciaal ontworpen voor oplossingen in sectoren zoals Multi-Dwelling Units (MDU’s), overheden, ziekenhuizen, horeca, productie en winkelcentra.

Zo ondersteunen de access points van Omada Pro meer dan 1000 gebruikers tegelijk, optimaliseren de APs de signaalsterkte én onderdrukken ze mogelijke interferentie bronnen voor een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding.

Geïnteresseerd in een betrouwbaar en voordelig netwerk? Zoek dan niet verder, Omada Pro is de perfecte oplossing voor u!

Waarom kiezen voor Omada?

Dankzij het Software-Defined-Networking platform (SDN) van Omada, kunt u op afstand uw netwerkapparatuur naadloos monitoren en beheren. Zowel draadloze als bekabelde verbindingen zijn beschikbaar, ideaal voor oplossingen in de horeca, het onderwijs, de detailhandel en kantooromgevingen.

Omada Zero-Touch vereenvoudigt de implementatie en configuratie van Multi-Site-netwerken. Omdat dit op afstand kan worden uitgevoerd, hoeft u geen medewerkers naar de locatie sturen om netwerkproblemen op te lossen. Netwerkproblemen worden automatisch geïdentificeerd, waarbij u wordt gewaarschuwd en Zero-Touch oplossingen biedt om de netwerkrisico’s te verminderen.

Bent u op zoek naar een eenvoudige en kwalitatief goede oplossing om netwerkprestaties te verbeteren en Wi-Fi interferentie te verminderen? Dan bent u bij Omada aan het juiste adres!

We vertrouwen erop dat dit artikel u een beter inzicht heeft gegeven in het verschil tussen Omada en Omada Pro van TP-Link. Heeft u nog vragen of wilt u met ons in gesprek gaan? Neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.