Ontwerp uw ideale netwerk direct vanaf uw bureau met de ezWIFI Planner

Heeft u de ezWIFI Planner Tool van EnGenius al ontdekt? Deze gratis, web-based Wi-Fi planner voor EnGenius Partners biedt u handvatten om het ideale netwerk voor iedere locatie te simuleren – gemakkelijk vanaf uw bureau.

 Uw ideale netwerk in kaart

Een gebouw met meerdere verdiepingen, Wi-Fi werende obstakels, outdoor en- indoor omgevingen… met de tool kunt u het allemaal in kaart brengen. Erg handig, want het geeft veel richting voor uw ideale netwerk. Bijvoorbeeld over waar u het beste uw EnGenius access points kunt plaatsen. De tool berekent dit geheel automatisch. Op heatmaps ziet u hoe ver de access points reiken op uw locatie.

Op maat gemaakt advies

Een zeer nuttige feature in de tool is de mogelijkheid om het land aan te geven waarin uw locatie ligt. Ieder land heeft zijn eigen regulaties en de ezWIFI Planner houdt hier rekening mee bij het samenstellen van uw netwerk.

Op basis van al deze informatie kan de tool een op maat gemaakt advies geven over welke EnGenius producten u het beste aan kunt schaffen. U kunt de tool ook gebruiken voor analyses. ezWiFi Planner biedt rapportagetools voor uw draadloze implementatieplan. De rapportinhoud is beschikbaar in PDF- of Word-formaat.

EnGenius Partner

De ezWiFi Planner is onderdeel van het EnGenius Partner Portal. Als partner van EnGenius wordt u uitgerust met middelen om uw bedrijf te laten groeien en de concurrentie voor te blijven. Meld u aan en ontdek hoe EnGenius uw organisatie kan helpen groeien.

Heeft u nog vragen? Onze EnGenius experts gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ze op via 030-6585125 of sales@alcadis.nl.