Switching promo EnGenius

Profiteer van de nieuwe EnGenius Switching Promo: 3 + 1 gratis!

EnGenius Switching Promo

EnGenius komt met iets nieuws: de EnGenius Switching Promo! Elke maand een EnGenius switch die u met hoge korting kunt aanschaffen!

Koop drie EnGenius ECS1528 switches en ontvang één ECS1528 gratis
Verbeter met fikse kortingen uw bedrade netwerk met de EnGenius Switching Promo. Tot en met het einde van augustus ontvangt u bij aanschaf van drie ECS1528 switches één gratis ECS1528.

Voordeel van de ECS1528
De ECS1528 is uitgerust met 24 gigabit ethernetpoorten en 4 SFP+ poorten. De switch levert een bandbreedte tot 128 Gbps. De ECS1528 is onderdeel van de EnGenius Cloud. U kunt deze switch dan ook makkelijk gebruiken om uw EnGenius Cloud access points van een snelle ethernetverbinding te voorzien. Het is ook mogelijk om de ECS1528 toe te voegen aan een EnSky-netwerk met de SkyKey of als standalone switch in te zetten.  Hierdoor heeft u een veel flexibiliteit. Het apparaat is uitgerust met uitgebreide Layer 2+ functionaliteiten. Als u op zoek bent naar een goede upgrade van uw bedrade netwerk voor een betaalbare prijs; dan is de ECS1528 de perfecte oplossing.

Voorwaarden EnGenius Switching promo
U kunt zo vaak gebruik maken van de EnGenius Switching Promo als u wilt. Wel dient u een geregistreerde EnGenius partner te zijn. Bent u dit nog niet of wilt u meer lezen over het EnGenius Partnerprogramma? Dat kan hier!

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig!