TP-Link PoE Switches

Optimaliseer uw netwerk met de PoE Switches van TP-Link

PoE Switches van TP-Link

Tegenwoordig kunt u allerlei apparaten van stroom voorzien via Power over Ethernet (PoE). Denk bijvoorbeeld aan access points, telefoons, IP-camera’s, IoT devices en zelfs verlichting. Switches die PoE kunnen leveren zijn dan ook niet meer weg te denken uit zakelijke netwerken. Door het uitgebreide assortiment JetStream Switches heeft TP-Link voor elk bedrijf een passende PoE of PoE+ switch.

Voor een klein kantoor aan huis of bijvoorbeeld om uw thuisnetwerk te verbeteren biedt de TL-SG1005P uitkomst. Deze netwerkswitch heeft 5 gigabit poorten waarvan 4 PoE ondersteunen. Het totale PoE-budget van de switch bedraagt 56W. Dankzij de Plug en Play configuratie is hij makkelijk te installeren en configureren.

Heeft u echter meer poorten nodig en een hogere PoE-budget, dan is de TL-SG1016PE uitermate geschikt. De TL-SG1016PE is een rackmountable switch met 16 gigabit poorten waarvan 8 PoE+ leveren. Het totale PoE+ budget bedraag 150W. In tegenstelling tot de Plug en Play switches, bezit deze switch basis beheerfunctionaliteiten. Het is dan ook een perfecte switch voor bedrijven in het MKB.

Voor grotere panden is er de T1600G-52PS. De T1600G-52PS is een switch met 48 PoE+ Gigabit poorten met een totaal PoE+ budget van 384W. De switch is daarnaast uitgerust met 4 SFP poorten. Tevens is de switch voorzien van geavanceerde management functionaliteiten zoals 802.1Q tag VLAN, Port Isolation, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Group en 802.3x Flow Control. Ook static routing behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn de beheermogelijkheden zeer uitgebreid, hier onder vallen bijvoorbeeld Loop Back Detection, Cable Diagnostics en IGMP Snooping.

Of u nu een thuiswerkplek of een groot kantoorpand in moet richten, de PoE switches van TP-Link zijn een waardevolle toevoeging op het netwerk. Het scheelt in kabels op de werkplek, vereenvoudig de installatie en het beheer en zorgt bovendien voor een betrouwbaar en stabiel netwerk.

TP-Link Switching Webinar

Maar hoe vind u nu de juiste PoE switch voor uw bedrijf? Om u te helpen een weloverwogen beslissing te maken, organiseren Alcadis en TP-Link dinsdag 26 mei het TP-Link Switching Webinar. Schrijf u gratis in voor het webinar.